Η μπαταρία στα νέα iPhone δεν θα τελειώνει ποτέ

Μοίρασε την γνώση...

Μπορεί το νέο, επανασχεδιασμένο iPhone X να κέρδισε τις καρδιές (και να άδειασε τις τσέπες) του κοινού, αλλά η επόμενη μεγάλη αλλαγή στα μελλοντικά iPhone θα είναι εσωτερική και όχι εμφανισιακά.

banner

Η ιαπωνική Nikkei, η μεγαλύτερη οικονομική εφημερίδα στον κόσμο, αποκάλυψε ότι η Apple ετοιμάζεται να δώσει στα εκατομμύρια των πελατών της αυτό που θέλουν περισσότερο απ’ όλα: μια μπαταρία που θα σπάσει κάθε ρεκόρ σε διάρκεια ζωής.

Διαφήμιση

Σύμφωνα με δύο πηγές της εφημερίδας η Apple δουλεύει αυτόν τον καιρό πάνω σε δικής της κατασκευής κυκλώματα διαχείρισης ενέργειας, που θα είναι τα πιο προηγμένα στη βιομηχανία, με σκοπό να χρησιμοποιηθούν στα νέα iPhone αν όχι μέσα στο 2018, οπωσδήποτε το 2019. Το κεντρικό κύκλωμα διαχείρισης ενέργειας ελέγχει τη λειτουργία της φόρτισης, τη διαχείριση της μπαταρίας και την κατανάλωση ενέργειας.

Google news

Τα συγκεκριμένα κυκλώματα για το iPhone, το iPad και το iWatch μέχρι τώρα κατασκευάζονταν από την Dialog. Η συνεργασία της βρετανικής εταιρείας με την Apple απέφερε το 74% των εσόδων της το 2016. Όπως ήταν αναμενόμενο, με το που έγινε γνωστό το δημοσίευμα της Nikkei οι μετοχές της Dialog κατρακύλησαν μέχρι και 19%.

AliExpress WW Redmagic WW

Σύμφωνα με την εφημερίδα, από τα νέα κυκλώματα μπορούμε να περιμένουμε συσκευές με υψηλότερες επιδόσεις και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Βέβαια υπάρχει και ένας ακόμη δρόμος που μπορεί να επιλέξει η Apple. Αντί να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία αυτή για να αυξήσει θεαματικά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, να την αξιοποιήσει για να διατηρήσει την ίδια διάρκεια ζωής αλλά με μικρότερες μπαταρίες. Έτσι θα μπορέσει να απελευθερώσει πολύτιμο εσωτερικό χώρο στις συσκευές, να μειώσει τα κόστη και να μπορέσει να κάνει λεπτότερα τα iPhones της.

ViaΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram