Η Titan V δείχνει τη δύναμη της μέσα από τα πρώτα benchmark

Μοίρασε την γνώση...

Η Nvidia με την ξαφνική παρουσίαση της καινούριας κάρτας γραφικών Titan V την προηγούμενη εβδομάδα θα μπορούσαμε να πούμε ότι σημείωσε άλλη μια επιτυχία, ενώ οι πρώτες μετρήσεις της νέας κάρτας είναι αποκαλυπτικές για την ισχύ της.

Στο benchmark της Unigine, Superposition, η Titan V των $3.000 κατάφερε να αποδώσει 5.222 πόντους στο 8K Optimized preset και 9.431 στο 1080p Extreme preset. Συγκρίνετέ τη με μια «πουσαρισμένη» GTX 1080 Ti που λειτουργεί στα 2.581 MHz με υγρό άζωτο, και η οποία πέτυχε 8.642 πόντους στην Extreme preset ρύθμιση, και μπορείτε να κατανοήσετε γιατί η “ωμή” ισχύς του Volta της NVIDIA θα είναι στο εξής εύκολα αναγνωρίσιμη.

Πέτυχε επίσης ένα μέσο όρο 124,8 FPS στο Unigine Heaven, με την ανάλυση ρυθμισμένη στα 1440p. Σε συνθήκες gaming, η Titan V αναφέρθηκε ότι επιτυγχάνει από 26% έως 87% μεγαλύτερη βελτίωση στις επιδόσεις.

Παρακολουθώντας συζητήσεις στο Reddit σχετικά με τη δύναμη της Titan V, τα benchmarks που θα δείτε είναι ήδη πάρα πολλά. Ωστόσο, είναι εύκολο να αποκτήσετε μια σαφή εντύπωση για την υπεροχή της κάρτας. Και αυτή είναι ότι πρόκειται για την πιο δυνατή GPU που υπάρχει, είτε για παιχνίδια – των VR συμπεριλαμβανομένων.

Στο Blue Star του VR Mark της Futuremark, για παράδειγμα, η Titan V αποδίδει εύκολα 4.400 μονάδες και συγκρινόμενη με τα υπόλοιπα high-end PC της μέτρησης βρίσκεται μπροστά κατά 1.428 μονάδες από το δεύτερο. Προσφέρει μια εμπειρία άνω των 90 FPS, κάτι που μια GTX 1080 Ti δεν θα μπορούσε να επιτύχει κάτω από τις ίδιες ρυθμίσεις. Στο TimeSpy, η Titan V αποδίδει 11.539 μονάδες, περίπου 1.000 πόντους πάνω από το μέσο όρο των 10.500 μονάδων που επιτυγχάνει η GTX 1080 Ti, σε συνδυασμό με τον ίδιο επεξεργαστή.

Διαβάστε επίσης: Η NVIDIA μόλις ανακοίνωσε μία βόμβα που ονομάζεται TITAN X Collector’s Edition!

 

Οι επιδόσεις της προκαλούν… ίλιγγο, το ίδιο όμως και η τιμή της…

Via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com