Η Xiaomi θα μας παρουσιάσει νέα ακουστικά που θ’ ακυρώνουν το θόρυβο τελείως!

Μοίρασε την γνώση...

Πριν από λίγο κυκλοφόρησε στο Weibo, στον επίσημο λογαριασμό της Xiaomi, μία αφίσα που λέει τα εξής: “Πείτε αντίο στον θόρυβο, αποκαταστήστε το πραγματικό ήχο. Xiaomi καινούργιο προϊόν στις 12 Δεκεμβρίου!”. Όπως πολύ καλά καταλάβατε, μιλάμε για κάποια ακουστικά που θα μας τα παρουσιάσει η εταιρεία στις 12 Δεκεμβρίου.

Από το σλόγκαν που έχει η αφίσα, θα λέγαμε ότι τ’ ακουστικά αυτά θα υποστηρίζουν ενεργά μείωση του θορύβου.

Διαφήμιση

Μαζί με την αφίσα αυτή, βγήκε και μία άλλη αφίσα, που αναγράφει “ελεύθερος από διακόπτες, ελεγχόμενη ένταση”, με την εικόνα ενός διακόπτη. Υποθέτουμε ότι ο διακόπτης που δείχνει η αφίσα, θα είναι ο διακόπτης που ελέγχει την μείωση του θορύβου και που θα μπορούμε να ελέγξουμε πόσο θα είναι αυτή, ανάλογα με τις ανάγκες μας και το τριγύρω περιβάλλον.

Google news

Δυστυχώς την δεδομένη στιγμή δεν ξέρουμε τα ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά των ακουστικών, αλλά ούτε και την τιμή τους. Σίγουρα πάντως έχοντας γνώμονα και τα άλλα ακουστικά που έχει βγάλει η εταιρεία, δεν θα είναι καθόλου ακριβά.

ChicMe WW Hekka

Αυτή την στιγμή η εταιρεία έχει κάμποσα μοντέλα ακουστικών με διάφορα χαρακτηριστικά που μπορείτε να τα βρείτε σε πάρα πολύ καλές τιμές στο Banggood ή στο TomTop.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Επίσης μην ξεχνάτε και τον διαγωνισμό μας που θα τον βρείτε στη πρώτη σελίδα.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram