Καινούργια μήνυση κατάθεσε πριν λίγο η Qualcomm κατά της Apple!

Απ’ ότι φαίνεται το γαϊτανάκι μηνύσεων μεταξύ των δύο εταιρειών δεν πρόκειται να τελειώσει σύντομα, σίγουρα όχι με τον ρυθμό που καταθέτει η μία κατά της άλλης εταιρείας! Και αυτό γιατί ενώ εκκρεμούν καναδυό μηνύσεις που έχουν κάνει η μία κατά της άλλης, πριν από λίγο μάθαμε ότι κατάθεσε νέα μήνυση η Qualcomm κατά της Apple. Για ποιο λόγο πάλι την έκανε!? Ας δούμε….

Για την ακρίβεια η μήνυση δεν ήταν μία, ούτε δύο, αλλά τρεις! Οι μηνύσεις που κατάθεσε η Qualcomm Inc κατά της Apple, ήταν σχετικά με παραβιάσεις σχετικά με πατέντες! Υπόψιν και οι άλλες μηνύσεις για τον ίδιο λόγο είναι! Η αιτία αυτή την φορά για τις μηνύσεις είναι η ανακάλυψη ότι η Apple χρησιμοποιεί όχι μία, όχι δύο, αλλά 16 δικές της πατέντες χωρίς την σχετική άδεια!

Οι μηνύσεις αυτές έρχονται σαν συνέχεια των μηνύσεων που δέχθηκε η Qualcomm ότι αυτή παραβιάζει πατέντες της Apple και τις έχει χρησιμοποιήσει στους Snapdragon χωρίς να έχει τις σχετικές άδειες. Από την άλλη μην ξεχνάτε ότι τον Ιούλιο η Qualcomm είχε κατηγορήσει την Apple για απάτη σχετικά με κάμποσες πατέντες που είναι δικές της και χρησιμοποιούσε η Apple, ώστε να βοηθήσει την ζωή της μπαταρίας. Να είστε σίγουροι ότι η ιστορία αυτή έχει θα τραβήξει ακόμα μακριά και σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες μηνύσεις!

Εσείς πάντως εάν θέλετε να είστε πάντα ενήμεροι, είτε γράφεστε στις ενημερώσεις μας είτε κάνετε Like&Share την σελίδα μας στο Facebook, ώστε να είστε πάντα ενήμεροι. Και μην ξεχνάτε και τον διαγωνισμό μας με 5 φοβερά δώρα, που θα τον βρείτε στην πρώτη σελίδα.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα