Το Xiaomi Mi5s Plus υποστηρίζει πια πληρωμές μέσω δαχτυλικού αποτυπώματος στο WeChat!

Μοίρασε την γνώση...

Το WeChat δεν ξέρω εάν το έχετε ακούσει, αλλά είναι η πιο γνωστή εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης στην Κίνα. Με μόλις 100 εκ λιγότερους χρήστες από το Facebook, το WeChat είχε 600 εκ. ενεργούς χρήστες μηνιαίως τον Αύγουστο του 2015, από τους οποίους, τα 70 εκ ήταν εκτός Κίνας. Λογικό είναι λοιπόν να προσπαθούν οι δύο εταιρείες, η WeChat και η Xiaomi να βρούνε τρόπο να μπορούν να συνεργαστούν. Ε τώρα το κατάφεραν αφού μέσω του Mi5S Plus θα μπορεί κάποιος χρήστης του WeChat να κάνει online πληρωμές.

Σίγουρα θα έχετε διαπιστώσει ότι σήμερα οι περισσότερες συναλλαγές γίνονται μέσω κάποιας τραπεζικής κάρτας. Εξάλλου μην ξεχνάτε ότι μόλις χθες γίνανε και οι πρώτες κληρώσεις αυτών των συναλλαγών για να κερδίσουν μέχρι και 1000€. Επίσης, πρώτα εδώ σας είπα για την τελευταία beta έκδοση του Mi Fit που περιέχει την επιλογή να μπορείτε να πληρώνετε μέσω της εφαρμογής AliPay. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι οι online πληρωμές έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας να την κάνουν πιο εύκολη. Λόγω αυτής της πραγματικότητας πια, η Xiaomi έψαχνε να βρει τρόπο να μπορεί να συνεργαστεί με το WeChat, αλλά με ασφάλεια. Το ασφάλεια σημαίνει ότι θα έπρεπε να μπορεί ο χρήστης με χρήση της ασφάλειας του δαχτυλικού αποτυπώματος, να μπορεί να κάνει τις συναλλαγές του, χωρίς να υπάρχει κάποιος φόβος.


Βέβαια δεν είναι και πολλά τα κινητά που υποστηρίζουν αυτή την λειτουργία, αλλά ο αριθμός μέρα με την ημέρα μεγαλώνει. Έτσι φέτος τα κινητά της Xiaomi που αναμένεται να υποστηρίζουν αυτή την λειτουργία θα είναι τα Xiaomi Mi 6, Mi 5X, Redmi Note 5A, Mi Max και άλλα. Με την σημερινή πάντως dev ROM και την τελευταία έκδοση του WeChat, από σήμερα μπορεί το Xiaomi Mi 5S Plus να κάνουν οι χρήστε του στο WeChat πληρωμές με το δαχτυλικό αποτύπωμα.

Οι κάτοχοι των Mi 5S Plus θα πρέπει να έχουν την σημερινή ROM όπως είπαμε και την έκδοση 6.5.22 του WeChat 6.5.22 για να έχουν αυτή την επιλογή.


Διαβάστε περισσότερα: Έρχεται Xiaomi Redmi 5 / 5 Plus. Δείτε το επίσημο διαφημιστικό βίντεο της εταιρείας πριν την ανακοίνωση μόνο στο iTechNews.gr!

Παρόλο που αυτή την στιγμή εμφανίστηκε μόνο στην den έκδοση, είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα προστεθεί και στη stable.Οπότε εσείς γράφεστε στις ειδοποιήσεις μας ή κάνετε Like&Share την σελίδα μας στο Facebook, ώστε να ενημερωθείτε πότε αυτό θα γίνει, αλλά και για ότι άλλο νέο μάθουμε και σας πούμε!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com