Τυχερός χρήστης πήρε στα χέρια του οκταπύρηνο Ryzen 3 1200!

Μοίρασε την γνώση...

Χρήστης από τη Ρωσία διαπίστωσε ότι ο οικονομικός Ryzen 3 1200 που πρόσφατα προμηθεύτηκε, διαθέτει οκτώ φυσικούς πυρήνες, οι οποίοι μάλιστα αναγνωρίζονται κανονικά από το λειτουργικό σύστημα και λειτουργούν κανονικά.

Geekbuying WW

Όπως αναφέρει ο ίδιος, δεν προέβη σε καμία ενέργεια που θα μπορούσε να ενεργοποιήσει τους επιπλέον πυρήνες, αλλά αυτοί λειτούργησαν άμεσα, με το που ενεργοποίησε δηλαδή τον υπολογιστή του. Δεν είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε κάτι τέτοιο πάντως, αφού αντίστοιχα περιστατικά έχουν αναφερθεί και για ορισμένους Ryzen 5.

Διαφήμιση

Ο επεξεργαστής φαίνεται ότι αξιοποιεί πλήρως την επεξεργαστική ισχύ που παρέχουν οι τέσσερις επιπλέον cores, πράγμα που αποτυπώνεται και στο παρακάτω βίντεο:

Google news

Σημειώστε πάντως ότι η εν λόγω CPU δεν είχε ενεργοποιημένη τη λειτουργία SMT, κάτι βέβαια που μάλλον δεν ενοχλεί τον τυχερό Ρώσο χρήστη.

ChicMe WW Redmagic WW

https://youtu.be/6_83Wr_N8_g


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram