Χαρείτε τα Χριστούγεννα κάνοντας αγορές από το @Dodocool με εκπτώσεις έως και 70%!

Μοίρασε την γνώση...

Τώρα τις γιορτές όλα τα μαγαζιά συνηθίζουν να έχουν προσφορές, ώστε να μας βοηθήσουν να ξοδέψουμε το δώρο ή ότι λεφτά έχουμε και ψάχνουμε κάτι καλό να πάρουμε είτε για εμάς ή για γνωστούς και οικογένεια. Το καλό είναι τουλάχιστον ότι μαγαζιά σαν το Dodocool έχουν προσφορές έως και 70%, ενώ τις αγορές σας τις κάνετε από το Amazon, οπότε δεν έχετε τελωνείο και η παραγγελία σας φτάνει άμεσα στο σπίτι σας και δεν περιμένετε μπορεί και μήνα! Ας δούμε όμως τι καλό μας έχουν αυτή την φορά!Κατ’ αρχάς μην ξεχνάτε, επειδή το Dodocool πουλάει μέσω Amazon, διαλέγουμε την χώρα που μας εξυπηρετεί. Υπόψιν ΗΠΑ, Καναδά και UK, δεν στέλνουν Ελλάδα. Οι υπόλοιποι στέλνουν.

Οπότε ανάλογα με την σημαία που πατάμε, βλέπουμε διαφορετικά πράγματα, σε διαφορετική τιμή φυσικά.

Έτσι εάν πατήσουμε US, βλέπουμε

εάν πατήσουμε Καναδά βλέπουμε

Εάν πάλι πατήσουμε UK βλέπουμε

Εάν πατήσουμε στη σημαία της Ισπανίας, βλέπουμε

ενώ εάν πατήσουμε στη σημαία της Γερμανίας βλέπουμε

Πατώντας στη σημαία της Γαλλίας βλέπουμε

ενώ τέλος εάν πατήσουμε πάνω στη σημαία της Ιταλίας βλέπουμε τα εξής

Όπως βλέπετε πάρα πολλές οι ευκαιρίες σε όλες τις σημαίες, άρα έχετε την δυνατότητα να διαλέξετε εύκολα. Θα μου πείτε τι αξίζει να δούμε κυρίως…. Γνώμη μου, καλύτερες προσφορές είναι το dodocool  HIFI In-Ear Ear-bud, όπου θα το βρείτε με 45% έκπτωση, το dodocool  Glowing In-Ear Earphone όπου το έχουν με 35% έκπτωση και τέλος το dodocool  Hi-Res 24-bit In-ear Sport Stereo Earphone όπου θα το βρείτε με 35% έκπτωση! Εάν παραγγείλετε τώρα, αφού σας έρχονται από Ευρώπη, θα τα έχετε για τα Χριστούγεννα, οπότε βιαστείτε και δεν θα χάσετε!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Με το νέο έτος να περιμένετε και άλλους διαγωνισμούς με φοβερά δώρα!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com