Ο Lei Jun αποκάλυψε πόσα κινητά της Xiaomi έχουν επεξεργαστή Snapdragon και ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας!

Μοίρασε την γνώση...

Χθες σας γράψαμε ότι οι κατάσκοποί μας βρήκανε τον Lei Jun να είναι στην Χαβάη, όχι για ταξιδάκι αναψυχής, αλλά για να παρακολουθήσει το συνέδριο που οργάνωσε εκεί η Qualcomm, όπου αναμένεται να παρουσιάσει αύριο τον Snapdragon 845. Πριν φύγει όμως για την Χαβάη, ο Lei Jun ήταν στην Wuzhen, στο 4ο συνέδριο Διαδικτύου. Εκεί μας αποκάλυψε πολλές πληροφορίες σχετικά με τα υπάρχοντα μοντέλα κινητών, αλλά και το τι θα κάνει στο μέλλον η εταιρεία.

Geekbuying WW

Όπως μας αποκάλυψε, αυτή την στιγμή, 238 εκατομμύρια συσκευές της Xiaomi είναι εφοδιασμένες με κάποια έκδοση επεξεργαστή Snapdragon. Η Xiaomi είναι μία εταιρεία που στόχος της είναι τα οικονομικά αλλά ποιοτικά κινητά και όχι στο πως θα βγάλει περισσότερα χρήματα εκμεταλλευόμενη τα μοντέλα της.

Διαφήμιση

Όσο για τα επόμενης γενιάς κινητά που θα βγάλει η εταιρεία, θα τα δούμε στο πρώτο εξάμηνο του 2018 και θα είναι εφοδιασμένα με τον αναμενόμενο Snapdragon 845, ενώ θα εμπεριέχεται και η ΑΙ τεχνολογία, που θα κάνει τις επιδόσεις τους ακόμα καλύτερες.

Google news

Διαβάστε επίσης: Μόλις βρήκαμε ότι ο Lei Jun είναι αυτή την στιγμή στη Χαβάη! Δείτε για ποιο λόγο έκανε αυτό το ταξίδι!

Dresslily WW AliExpress WW

Επιπρόσθετα, αναφορικά με τις κινήσεις της Xiaomi να βγει στο εξωτερικό, ο Lei Jun είπε μόνο ότι ο βασικός κανόνας της εταιρείας είναι να δημιουργήσει όσο γίνεται λιγότερους εχθρούς και να κάνει όσο γίνεται περισσότερους φίλους. Σκοπός μας είναι να κάνουμε όσο γίνεται περισσότερες συνεργασίες για να πετύχουμε να μας γνωρίσουν και έξω.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Επίσης μην ξεχνάτε και τον διαγωνισμό μας που θα τον βρείτε στη πρώτη σελίδα.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram