Βγήκε το TWRP για τα Xiaomi Redmi 5 και Xiaomi Redmi 5 Plus. Δείτε από που θα τα κατεβάσετε και πως θα τα εγκαταστήσετε!

Μοίρασε την γνώση...

Οι τελευταίες δημιουργίες της Xiaomi είναι τα Xiaomi Redmi 5 και Redmi 5 Plus. Η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει στα κινεζομάγαζα και είναι σε preorder, κυκλοφόρησε όμως το επίσημο twrp που μπορείτε να τους βάλετε όταν με το καλό τα παραλάβετε. Μέσα στο άρθρο θα βρείτε και άλλα link κινητών που παρουσιάστηκαν τελευταία από τους κατασκευαστές τους.Το TWRP είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για να μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα την εγκατάσταση custom roms, να πάρετε πλήρες backup του κινητού, να εγκαταστήσετε πχ το supersu για να αποκτήσετε δυνατότητα να γίνει root το κινητό.

Πρόσφατα λοιπόν ενημερώθηκε η εφαρμογή για άλλες 11 νέες συσκευές, ανάμεσα στις οποίες είναι και οι δύο τελευταίες της Xiaomi, Redmi 5 και Redmi 5 Plus. Δείτε ποιες συσκευές προστέθηκαν:

Razer Phone (cheryl)

Xiaomi Redmi 5 (rosy)

Xiaomi Redmi 5 Plus (vince)

HTC One X10 (e66_dugl)

HTC Desire 10 Lifestyle (a56dj)

Samsung Galaxy Tab S2 8.0 Wi-Fi 2015 (gts28wifi)

Samsung Galaxy Tab S2 8.0 LTE 2015 (gts28ltexx)

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 Wi-Fi 2015 (gts210wifi)

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 LTE 2015 (gts210ltexx)

BQ Aquaris U2 Lite (yamchalite)

BQ Aquaris V Plus (raditz)

Διαβάστε επίσης: Τα Xiaomi Redmi 5 και Redmi 5 Plus έχουν καλύτερες επιδόσεις από αντίστοιχα της κατηγορίας τους

Εγκατάσταση TWRP σε Redmi 5/ Redmi 5 Plus

Καταρχάς θα πρέπει να έχετε ξεκλειδώσει το κινητό για να μπορείτε να το κάνετε. Στην αντίθεση περίπτωση δεν θα μπορέσετε. Εάν θέλετε να ξεκλειδώσετε το κινητό σας, μπορείτε να κάνετε αίτηση εδώ.

Αφού ξεκλειδώσετε τον bootloader, τότε ανάλογα με το κινητό που έχετε, θα πάτε εκεί που λέει “Fastboot Install Method (No Root Required)” και ακολουθείται τις οδηγίες ώστε μέσω adb να εγκατασταθεί ο twrp

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com