Εικόνα του Lenovo Moto X5 δείχνει οθόνη χωρίς περιθώρια και με το γνωστό ‘Notch’ του iPhone X

Μοίρασε την γνώση...

Όπως ξέρουμε το Moto G6 θα παρουσιαστεί από την Motorola στο MWC 2018, που θα γίνει στην Βαρκελώνη στα τέλη Φεβρουαρίου του 2018. Απ’ ότι μαθαίνουμε όμως, η εταιρεία ετοιμάζει να μας παρουσιάσει άλλο ένα κινητό στην εκδήλωση αυτή, που βάση μία φωτογραφία που διέρρευσε και βρήκαμε, φαίνεται να είναι πολύ ωραίο και πολύ ενδιαφέρον! Φυσικά μιλάμε για το Moto X5.

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που καταφέραμε και βρήκαμε, το Moto X5 θα ακολουθεί την τελευταία λέξη της μόδας, δηλαδή κινητό πλήρους οθόνης, ενώ εάν προσέξετε την εικόνα, θα δείτε ότι πουθενά δεν φαίνεται ο σαρωτής δαχτυλικού αποτυπώματος, καθώς δεν φαίνεται κάπου μπροστά, ούτε και πίσω όμως κάτω από την κάμερα που τον τοποθετούν συνήθως οι εταιρείες, αλλά όπως το είδαμε πρόσφατα και στο Ε5. Λέτε να το δούμε και εδώ κάτω από την οθόνη!?

Διαφήμιση

Επίσης απ’ ότι φαίνεται λόγο ότι έχει μειωθεί το περιθώριο τριγύρω, η εταιρεία υποστηρίζει πια ένα νέο εικονικό σύστημα πλοήγησης, όπως βλέπετε και εσείς στο άσπρο πλαίσιο στο κάτω μέρος της οθόνης. Όσο για την οθόνη, μαθαίνουμε ότι θα είναι 5.9 ίντσες, FHD+, με στρογγυλεμένες άκρες και αναλογία 18:9.

Google news

Αλλά η μεγάλη έκπληξη για την εταιρεία είναι ότι αποφάσισε να κρατήσει ένα μικρό πλαίσιο στο πάνω μέρος, όπως δηλαδή βλέπουμε και στο iPhoneX, όπου εκεί τα έχει μαζέψει όλα. Και όταν λέμε όλα, εννοούμε τους διάφορους αισθητήρες και την διπλή μπροστινή κάμερα. Το ότι είναι διπλή η κάμερα μπροστά, μπορεί κάλλιστα να σημαίνει ότι εκτός από το περιθώριο του iPhoneX, να έχει και την λειτουργία FaceID, που θα υποστηρίζετε από την διπλή κάμερα.

Govee Many GEOs Zaful WW

Δείτε επίσης: OnePlus: Πιθανό κενό ασφαλείας στο επίσημο κατάστημα άφησε εκτεθειμένα στοιχεία πιστωτικών καρτών των χρηστών

Από την φωτογραφία μπορούμε επίσης να καταλάβουμε ότι στο πίσω μέρος θα έχουμε δύο κάμερες, με διαφορετικό αισθητήρα, αλλά δυστυχώς δεν ξέρουμε παραπάνω πληροφορίες. Περισσότερες πληροφορίες σίγουρα θα μάθουμε τον άλλο μήνα στο MWC, αλλά εννοείται ότι άμα μάθουμε κάτι νωρίτερα, εμείς θα σας το πούμε.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram