Η Apple τάσσεται υπέρ της Microsoft στη νομική διαμάχη της με τις ΗΠΑ

Μοίρασε την γνώση...

Η Apple είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες που συμπαραστάθηκαν στη Microsoft στη νομική διαμάχη της κατά του Υπουργείου Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών σχετικά με ένα παγκόσμιο ένταλμα έρευνας.

Geekbuying WW

Για όσους από εσάς τυχαίνει να μην γνωρίζεται, η Microsoft έχει έρθει αντιμέτωπη με μια κυβερνητική απόφαση των ΗΠΑ που υποχρεώνει όλες τις εταιρείες να παρέχουν πρόσβαση σε πληροφορίες που ανήκουν σε ξένους πελάτες και αποθηκεύονται στα κέντρα δεδομένων που δεν βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες.Microsoft

Διαφήμιση

Ο γίγαντας του λογισμικού απαιτείται σε μια τέτοια περίπτωση να παραδώσει δεδομένα από έναν διακομιστή στην Ιρλανδία με αποτέλεσμα να παραβιαστούν οι ιρλανδικοί νόμοι για την προστασία των δεδομένων και να δοθεί στην κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών πρόσβαση σε λεπτομέρειες για όλους τους πελάτες της Microsoft, ανεξάρτητα από τον τόπο κατοικίας τους.

Google news

Ο Πρόεδρος και Chief Legal Officer της Microsoft, Brad Smith, αποκάλυψε ότι 23 σύντομες ανακοινώσεις κατά της απόφασης αυτής υπογράφηκαν από 289 διαφορετικές ομάδες και άτομα σε 37 χώρες. Χρησιμοποίησε μάλιστα σχόλια από εμπειρογνώμονες σε θέματα ιδιωτικού απορρήτου και κυβερνητικούς αξιωματούχους για την υπεράσπιση της εταιρείας του.

Zaful WW ChicMe WW

Ο Smith υπογράμμισε ότι η έγκριση της κυβερνητικής απόφασης θα ανοίξει ουσιαστικά τις πόρτες για την πρόσβαση σε πληροφορίες πελατών παγκοσμίως, γεγονός που θα οδηγήσει τελικά σε κανένα ιδιωτικό απόρρητο για τους Αμερικάνους πολίτες.

Διαβάστε επίσης: Vivo X20 Plus UD: Παρουσιάστηκε επίσημα η πρώτη συσκευή με τον in-screen fingerprint sensor της Synaptics

Το Ανώτατο Δικαστήριο θα αποφασίσει για την υπόθεση της Microsoft τον επόμενο μήνα. Άλλοι οργανισμοί που υποστηρίζουν τη Microsoft στη νομική διαμάχη είναι: CNN, Fox News, Dropbox, Cisco, Salesforce, HP, Verizon και IBM.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Via


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram