Η Intel θα αντιμετωπίσει καταιγισμό μηνύσεων

Μοίρασε την γνώση...

Η Intel βρίσκεται αντιμέτωπη με σωρεία αγωγών μετά την καθυστέρηση της αποτελεσματικής αντιμετώπισης των δύο σοβαρών ευπαθειών των επεξεργαστών της, Meltdown και Spectre και ειδικά για τη μη ανάκληση των “Core” CPU 8ης γενιάς Coffee Lake, αφού γνώριζε πως είχαν προβλήματα.

Στα παραπάνω προστίθενται κατηγορίες για παραπλανητικό μάρκετιγκ και εσωτερικές δοσοληψίες και το κοκτέιλ γίνεται εκρηκτικό.


Η εταιρεία αναμένεται να αντιμετωπίσει σωρεία αγωγών και άλλων νομικών ενεργειών εναντίον της, όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης: Δύο σοβαρά κενά εντοπίστηκαν σχεδόν σε όλα τα τσιπ υπολογιστών και κινητών

Ήδη, κάτοχοι Intel CPU στην Καλιφόρνια, το Όρεγκον και την Ιντιάνα, έχουν προχωρήσει σε καταγγελίες αναφέροντας πως η εταιρεία προχώρησε στην πώληση προβληματικών επεξεργαστών, ακόμα και όταν ενημερώθηκε πως υποφέρουν από τα Meltdown και Spectre bug. Επιπλέον, στις καταγγελίες τους αναφέρεται πως οι επεξεργαστές τους οποίους πουλούσε ήταν από κατασκευής ελαττωματικοί και ότι οι επιδιορθώσεις στις οποίες προχωρά είναι ανεπαρκές μέτρο και υποβαθμίζουν την απόδοσή τους από 5 έως 30%.


Ο κύβος ερρίφθη…

Via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com