Κάντε οικονομικά τις αγορές σας από το Gearbest σε Xiaomi προϊόντα με τα κουπόνια του iTechNews.gr

Μοίρασε την γνώση...

Αφού έχει πια ξεκαθαρίσει η κατάσταση και με το κατάστημα Gearbest και όλοι ξέρουμε ότι έχει πάρα πολύ καλά κουπόνια, με φοβερές τιμές, είπα να δω τι μπορώ να βρω σε προϊόντα Xiaomi για αρχή, μιας και αυτά γνωρίζω καλύτερα, αυτά πιστεύω. Για το πως και το τι σχετικά με το Gearbest, μπορείτε πάντα να κοιτάτε και στην σελίδα “Πως κάνω αγορές από Κίνα“, όπου εκεί βλέπετε όλα τα μαγαζιά που υποστηρίζουν τρόπους είτε που σας πληρώνουν το τελωνείο ή μέσω Priority. Το καλό με το Gearbest απ’ ότι φαίνεται, έχει και τα δύο, αλλά το Priority είναι υπό προϋποθέσεις. Όπως και να έχει το πράγμα, εσείς στη τελική σίγουρα δεν χάνετε, ενώ αγοράζετε αυτό που θέλετε πολύ πιο φθηνά! Ας δούμε όμως τι σας βρήκα….

[wpcd_coupon id=10589]

Διαφήμιση

[wpcd_coupon id=10591]

Google news

[wpcd_coupon id=10592]

Redmagic WW Cafago WW

[wpcd_coupon id=10593]

[wpcd_coupon id=10594]


[wpcd_coupon id=10596]

[wpcd_coupon id=10597]

[wpcd_coupon id=10599]

[wpcd_coupon id=10601]

[wpcd_coupon id=10602]

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram