Με προβλήματα στην αγορά των δυνατών καρτών γραφικών και αύξηση τιμών κατ’ επέκταση, έκανε ποδαρικό το 2018!

Μοίρασε την γνώση...

Όλο και περισσότερος κόσμος ασχολείται με τα κρυπτονομίσματα, μιας και είναι σχετικά εύκολο χρήμα. Βέβαια, βασική προϋπόθεση είναι να έχεις καλή κάρτα γραφικών. Απ’ ότι φαίνεται αυτό έχει γίνει η αιτία να υπάρχουν προβλήματα στην αγορά των καρτών!

Geekbuying WW

Η αναζήτηση του εύκολου χρήματος λοιπόν, είχε σαν αποτέλεσμα όλο και περισσότερος κόσμος να θέλει ν’ αγοράσει δυνατές κάρτες γραφικών. Αποτέλεσμα αυτού, δυνατές κάρτες της AMD και της Nvidia να παρουσιάζουν ελλείψεις στην αγορά, ενώ αυτές που έχουν ξεφύγει από τους αγοραστές, είναι φυσικά σε πιο υψηλή τιμή από πριν!

Διαφήμιση

Για παράδειγμα, η GeForce GTX 1070 Ti, ήταν μία κάρτα με μέση τιμή τα 380 δολάρια, τώρα κάτω από τα 900 δολάρια είναι δύσκολο να την βρεις, αύξηση κοντά 120%! Αντιστοίχως και η τιμή των GTX 1080 έχει ξεφύγει και είναι και αυτή στα 1.000 δολάρια, ενώ οι περισσότερες GTX 1080Ti είναι ήδη σε έλλειψη από την αγορά. Το ίδιο συμβαίνει και με τις GTX 1060 με 6GB μνήμης. Διαθεσιμότητα υπάρχει ακόμα μόνο στα πιο μικρά μοντέλα της σειράς, αυτά με τα 3GB μνήμη και λογικές τιμές. Οι AMD Vega όπως αναμενόταν είναι άφαντες και όπου υπάρχει ακόμα στοκ πωλούνται πάνω από 1.000 δολάρια.

Google news

Δείτε επίσης: Ρεκόρ πωλήσεων για το Sony PS4 την εορταστική περίοδο του 2017

Όλα αυτά στις ΗΠΑ, όταν και εδώ όμως στην Ευρώπη μην νομίζετε ότι είναι καλύτερα τα πράγματα. Το σίγουρο είναι ότι όσο θα υπάρχει η δυνατότητα του εύκολου χρήματος, η αγορά των καρτών γραφικών θα είναι σε παρόμοια κατάσταση και με αυξανόμενες τιμές, οπότε εάν σκέφτεστε ν’ αλλάξετε την κάρτα γραφικών σας, μάλλον λάθος ώρα διαλέξατε!

Geekmaxi Many GEOs AliExpress WW

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram