Μην δαγκώνετε την μπαταρία του κινητού σας, γιατί κινδυνεύετε!

Μοίρασε την γνώση...

Το τελευταίο διάστημα πάρα πολλοί είναι αυτοί που είναι προς αναζήτηση καινούργιας μπαταρίας για το iPhone που έχουν, αφού η μαμά εταιρεία δεν έχει αρκετά αποθέματα για να καλύψει την τόσο αυξημένη ζήτηση. Το θέμα είναι ότι ένας άνδρας στην Κίνα ήθελε να δοκιμάσει με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο του δαγκώματος, εάν αυτό που του δώσανε είναι αυθεντικό ή όχι και βρέθηκε μπροστά σε μία έκπληξη!

Geekbuying WW

Σας διαβεβαιώ ότι όσο και να δαγκώσετε την μπαταρία του iPhone σας, δεν είναι αυτός ο τρόπος να δείτε εάν είναι αξιόπιστη ή όχι. Το σίγουρο είναι ότι και ένας άνδρας σ’ ένα κατάστημα ηλεκτρονικών στην Κίνα, στις 19 Ιανουαρίου συγκεκριμένα, που έψαχνε μπαταρία για iPhone προς αντικατάσταση της δικής του, το κατάλαβε. Για μια στιγμή κάπως νόμισε ότι η μπαταρία που του δώσανε είναι ψεύτικη, οπότε αποφάσισε να την δαγκώσει όπως κάνανε τον παλιό καιρό με τα νομίσματα. Όπως θα δείτε και το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας, η μπαταρία τρύπησε και κατευθείαν εξερράγη. Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Διαφήμιση

https://youtu.be/nA1pFU6jCPE

Google news

Το περιστατικό βιντεοσκοπήθηκε από την κάμερα του καταστήματος και αναρτήθηκε στο κινέζικο site miaopai.com την επόμενη ημέρα. Το βίντεο έχει ήδη πάνω από 4,5 εκατ. θεάσεις. Ευτυχώς, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός από την έκρηξη.

Lightinthebox WW Zaful WW

Διαβάστε επίσης: Η Samsung θα δώσει τους Exynos και σε άλλες κατασκευαστές κινητών!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram