Μόλις στο 10% βρίσκεται η συνδεσιμότητα των VDSL στην Ελλάδα!

Μοίρασε την γνώση...

Δυστυχώς για άλλη μία φορά είμαστε στις χαμηλότερες θέσεις αναλογικά με το ποσοστό συνδεσιμότητας των νοικοκυριών με το διαδίκτυο μέσω VDSL αυτή την φορά. Τουλάχιστον αυτό αποφαίνεται από τα επικαιροποιημένα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που δείχνουν ότι είμαστε στο 10%, όταν ο μέσος όρος στην Ευρώπη είναι το 48%!

Coupons from Banggood

Πράγματι, τα στοιχεία που επισημοποίησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μπορεί να είναι του Ιουλίου, δείχνει όμως ότι το Ελληνικό ποσοστό είναι στο 10% των ευρυζωνικών συνδέσεων, όταν ο μέσος ευρωπαϊκός όρος ήταν στο 48% την ίδια περίοδο.

Διαφήμιση

Από τα στοιχεία της Επιτροπής φαίνεται ότι στην ΕΕ το 24% των Ευρωπαίων κατοίκων περίπου, έχουν συνδέσεις με ταχύτητα από 30 έως και 100 Mbps. Στην Ελλάδα το αντίστοιχο ποσοστό για τις ίδιες ταχύτητες ήταν 10%. Όχι ότι τα πάμε καλά και στη διείσδυση της ευρυζωνικότητας στις συνδέσεις κινητής. Όταν τα ποσοστά στην ΕΕ είναι στο 90.2%, εμείς εδώ έχουμε μόλις 59,1% ενεργών συνδέσεων που κάνουν χρήση των ευρυζωνικών υπηρεσιών.

Google news

Δείτε επίσης: Ο ΟΑΣΑ θα βάλει WiFi σε Λεωφορεία, Τρόλεϊ και Τραμ μέχρι το 2020!

Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια αναφορά για επενδύσεις και ανάπτυξη σε αυτόν τον τομέα από το κράτος, ενώ οι μόνες επενδύσεις που ακούγονται από τις διαφημίσεις, είναι των 3 βασικών εταιρειών, που όπως λένε έχουν αναπτύξει πολλές χιλιάδες μέτρα οπτική ίνα, ώστε ν’ αναπτυχθεί το δίκτυο τους και να πιάνουν θεωρητικά ταχύτητες μέχρι και 200Mbps!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.
Διαφήμιση
Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com