Νέο προϊόν θα παρουσιάσει αύριο η Xiaomi για τις νέες γυναίκες!

Μοίρασε την γνώση...

Απ’ ότι διαβάζουμε στο επίσημο κανάλι της Xiaomi, αύριο ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει επίσημα το 147 προϊόν, που όπως λέει είναι κυρίως για τις νεώτερες γυναίκες, κάτι που θα τις προσέχει και θα τις φροντίζει.

Geekbuying WW

Η εταιρεία παρουσίασε τρία πόστερ πριν την επίσημη παρουσίαση του προϊόντος, για να μας προϊδεάσει για το τι θα μας δείξει αύριο.

Διαφήμιση

Η πρώτη αφίσα λέει ότι “Ξέρει ότι όταν έχει κρύο, χρειάζεστε κάτι να ζεσταθείτε. Σας δίνει έγκαιρα την πρόγνωση, που θα σας βοηθήσει”.

Google news

Στο δεύτερο πόστερ αναφέρει ότι “Δεν θα δείτε κάποια θεία σας να σας επισκέπτεται ξαφνικά και εσείς δεν θα είστε σε αμηχανία, γιατί θα σας το έχει υπενθυμίσει πιο νωρίς, ώστε να ετοιμάσετε την τέλεια υποδοχή”!

ChicMe WW Geekbuying WW

Στο τρίτο πόστερ αναφέρει ότι “Ξέρει πότε είστε έτοιμοι να μείνετε έγκυος και να φέρετε στον κόσμο μία νέα ζωή, αφού θα καταγράφει όλα τα μικρά μυστικά του σώματός σας και θα φροντίσει για τη νέα ζωή της μαζί σας”.

Διαβάστε επίσης: Δείτε τις απίστευτες πρωτοχρονιάτικες προσφορές του @Coolicool σε κινητά Elephone!

Τι ακριβώς μπορεί να είναι αυτό το προϊόν δεν ξέρω. Φαίνεται να είναι κάτι ιατρικό, με ημερολόγιο και δυνατότητα υπενθύμισης, ιατρικός organizer!? Υπομονή μέχρι αύριο να δούμε τι θα μας δείξει η Xiaomi.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram