Προβλήματα έχουν παιχνίδια του DirectX 9 με το Radeon Adrenaline, ενώ η AMD δείχνει να μην θέλει ν’ ασχοληθεί!

Μοίρασε την γνώση...

Η τελευταία έκδοση drivers που έβγαλε η AMD για τις κάρτες Radeon κυρίως, φαίνεται να δημιουργεί πάρα πολλά προβλήματα στους χρήστες που έχουν ξεμείνει ακόμα με το DX9, σε παιχνίδια που είναι πια κλασσικά. Τα παιχνίδια θεωρούνται “πολύ παλιά” απ’ ότι φαίνεται, για να θέλει η AMD ν’ ασχοληθεί με το θέμα.

Η AMD στρέφει την πλάτη της απ’ ότι φαίνεται φαινομενικά στα παιχνίδια που τρέχουν με DirectX 9. Όπως αναφέρθηκε από πολλούς παίκτες στο Reddit, ο νέος οδηγός AMD Adrenaline για μονάδες GPU Radeon παρουσιάζει τεράστια προβλήματα με ορισμένα παλαιότερα παιχνίδια του DirectX 9. Δημοφιλή κλασικά παιχνίδια όπως το Command and Conquer 3, το Red Alert 3, το Witcher και η σειρά Battle for Middle-Earth είναι μόνο μερικά παραδείγματα όπου οι χρήστες έχουν αναφέρει τους κωδικούς σφάλματος “exception exception handler” που είδαν ενώ τα έπαιζαν και πριν δεν είχαν κάποιο θέμα.

Παραδόξως, υπάρχουν άλλα παιχνίδια με DX9 που εκτελούνται χωρίς σημαντικά προβλήματα, όπως το Borderlands 2 και το Rocket League. Παρ ‘όλα αυτά, οι εμπειρίες των χρηστών ήταν πολύ μικτές σε σχέση με την AMD Adrenaline και την όποια συμβατότητα με παλιούς ή νέους τίτλους. Ένας μηχανικός της Τεχνικής Υποστήριξης της AMD με την ονομασία Ray_M, που απάντησε στα σχετικά σχόλια των χρηστών αναφορικά με τα προβλήματα αυτά, ανέφερε ότι η εταιρεία είναι “απίθανο να αφιερώσει πολύτιμους πόρους σε αυτό το θέμα, το οποίο πιθανότατα προκαλείται από ξεπερασμένες λειτουργικές μονάδες API”. Με άλλα λόγια, η AMD θεωρεί τους τίτλους αυτούς πολύ παλιούς για να αξίζουν άμεση προσοχή.

Διαβάστε επίσης: Μπουτίκ με αξεσουάρ άνοιξε η AMD για φίλους και όχι μόνο!

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι κάτοχοι καρτών Radeon κυρίως, τόσο στο Reddit όσο και στο επίσημο φόρουμ της AMD, δήλωσαν πάρα πολύ αναστατωμένοι. Δεν έχει σημασία εάν το παιχνίδι μπορεί να είναι λίγο παλιό και να το παίζουν πια λίγα άτομα, τ’ άτομα αυτά έχουν κάθε δικαίωμα να χαρούν το παιχνίδι που έχουν αγοράσει, έστω κάποτε. Μέχρι στιγμής η AMD έδειχνε ότι ακούσει τα προβλήματα των χρηστών της και ασχολιόταν και τα διόρθωνε. Ελπίζω να μην αλλάξει τώρα και ν’ ασχοληθεί λιγάκι με το θέμα. Εμείς μόλις μάθουμε κάτι νεώτερο με το θέμα, θα σας ενημερώσουμε.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com