Σε καινούργιες δικαστικές διαμάχες εμπλέκουν την Xiaomi για διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Δεν έχουμε λάβει τίποτα λέει η εταιρεία

Μοίρασε την γνώση...

Η Xiaomi από την αρχή είχε προβλήματα με τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Μην ξεχνάτε ότι έχει ήδη μία καταδίκη στην Ινδία από το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας και λόγο αυτού απαγορεύεται να εισάγει στην χώρα κινητά με επεξεργαστή Mediatek. Τώρα απ’ ότι φαίνεται η Coolpad ανέφερε ότι έχει υποβάλλει μήνυση στη Xiaomi αναφορικά με παραβίαση πατεντών ευρεσιτεχνίας.

Η εταιρεία Coolpad Group ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η θυγατρική της Yulong Computer Communications Technology (Shenzhen) Co., Ltd. κατέθεσε αγωγή στο δικαστήριο της Shenzhen, Intermediate People’s Province της επαρχίας Γκουανγκντόνγκ, παραπέμποντας τη Xiaomi για παραβίαση των ευρεσιτεχνιών της.


Η εταιρεία Coolpad Group ισχυρίζεται ότι οι Xiaomi Communication Technology Co. Ltd, Xiaomi Technology Co. Ε.Π.Ε., Shenzhen Tongtianda Electronics Co. Ltd και Xiaomi House Co. Ε.Π.Ε. Shenzhen, υποσχέθηκαν πωλήσεις προϊόντων που παραβιάζουν τις εξής τρεις πατέντες ευρεσιτεχνίας:

(1) αριθμός ευρεσιτεχνίας ZL200610034034.8 με τίτλο «ευρεσιτεχνία για την τεχνολογία κινητής επικοινωνίας και το σύστημα διασύνδεσης»


(2) αριθμός ευρεσιτεχνίας ZL201210250264.3, με τίτλο “Μέθοδος χειρισμού νέου περιστατικού τερματικού και εφαρμογής”

(3) αριθμός ευρεσιτεχνίας ΖL201210064396.7  με τίτλο “μέθοδος διαχείρισης τερματικού και εικονιδίου εφαρμογής”

Η Coolpad Group ζήτησε από το δικαστήριο να υποχρεώσει τους τέσσερις κατηγορούμενους να σταματήσουν αμέσως την παραγωγή και να καταβάλουν ποσό αποζημίωσης εκ κοινού, για οικονομικές ζημίες στον εναγόμενο, που υπερισχύουν τα κέρδη των αποτελεσμάτων του ελέγχου της παράβασης.

Η Coolpad Group είπε επίσης ότι η υπόθεση έχει γίνει αποδεκτή, αλλά δεν έχει ακουστεί ακόμα.

Διαβάστε επίσης: Δείτε πως μπορείτε να κάνετε οικονομικές αγορές από το Zapals με τα κουπόνια μας!

Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση, η Xiaomi έχει ανταποκριθεί σε αυτό, δηλώνοντας ότι η Xiaomi δεν έχει λάβει κανένα έγγραφο δίωξης.

Επίσης, η Xiaomi έχει ήδη συνεργαστεί με την Microsoft και την Nokia και έχει επίσης αυξήσει την επένδυση σε έρευνα και ανάπτυξη, ενώ η ευρεσιτεχνιακή της ικανότητα είναι πολύ ισχυρή πια και μετά απ’ όλες αυτές τις συμφωνίες.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com