Τέρμα βάζει η Google στις ενοχλητικές διαφημίσεις!

Μοίρασε την γνώση...

Όλοι ξέρουν τις διαφημίσεις τις Google. Αυτό έχει πόσα εκατομμύρια. έσοδα η εταιρεία, ενώ πάρα πολλά site, όπως και το iTechNews.gr, μοναδικό τους έσοδο είναι αυτές οι διαφημίσεις. Όσο και να σας φαίνεται αδιανόητο, τώρα έρχεται η ίδια η Google να βάλει ένα φρένο στις διαφημίσεις της, μέσω εσάς! Δείτε πως μπορείτε να το κάνετε….

Θα έχετε προσέξει ότι μερικές φορές οι διαφημίσεις που βλέπετε είναι αυτό που ψάχνατε λίγο πριν ή του site που ήσασταν πριν λίγο. Οι διαφημίσεις αυτές λέγονται «διαφημίσεις υπενθύμισης». Αυτές ακριβώς τις διαφημίσεις έρχεται να σταματήσει ή μάλλον καλύτερα να σαςς δώσει την δυνατότητα να ελέγχεται τι βλέπετε πια, μέσω ενός εργαλείου.


Έτσι τώρα θα μπορείτε πια μέσω των κατάλληλων ρυθμίσεων, να σταματήσετε να σας εμφανίζονται αυτές οι διαφημίσεις. Το θέμα είναι ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο σε ατομικό επίπεδο, ανά διαφήμιση δηλαδή. Είπαμε να τις σταματήσετε, αλλά μην νομίζετε ότι θα είναι και εύκολο!

Βάση τα όσα μάθαμε από την ανακοίνωση της Google, μέσω των ρυθμίσεων (Adds Settings) ο χρήστης θα μπορεί να παρακολουθεί όλες τις online διαφημίσεις υπενθύμισης που τον παρακολουθούν και μετά να επιλέγει με ένα «κλικ» δίπλα σε κάθε εταιρεία ποιες δεν θέλει πια να βλέπει.


Η δυνατότητα αυτή ελέγχου θα έρθει μετά και στο Gmail και Youtube, ώστε και εκεί να έχετε παρόμοιο έλεγχο στο τι βλέπετε. Υπόψιν, η εντολή αυτή δεν ισχύει για πάντα, αλλά για 90 ημέρες μόνο. Μετά θα πρέπει να ξανακάνετε την όλη διαδικασία από την αρχή. Είπαμε….. Το καλό είναι ότι αφού το κάνετε σε μία συσκευή, θα ισχύει σε όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες με τον συγκεκριμένο λογαριασμό της Google.

Διαβάστε επίσης: Κάντε οικονομικές αγορές από το Banggood με τα κουπόνια του iTechNews.gr

Υπόψιν για να ισχύσει όμως αυτό, θα πρέπει η σελίδα που επισκέπτεστε να χρησιμοποιούν την δικιά της διαφημιστική πλατφόρμα. Στην αντίθετη περίπτωση δεν θα μπορείτε να τις ελέγξετε και οι ρυθμίσεις δεν θα ισχύουν εκεί. Σίγουρα μην περιμένετε και πολλά να διορθωθούν, αλλά σίγουρα είναι μία αρχή. Μένει να δούμε πως θα υλοποιηθεί το όλο project.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com