Χρυσό Mitu 24K λαμβάνουν όσοι δουλεύουν πάνω από 5 συνεχόμενα χρόνια στη Xiaomi!

Μοίρασε την γνώση...

Απ’ ότι διαβάζω, στη Κίνα είναι πολύ συνηθισμένο να δίνουν δώρα οι εταιρείες στους υπαλλήλους που δουλεύουν εκεί για τουλάχιστον 5 συνεχόμενα χρόνια. Έτσι εάν πχ δουλεύει για 5 χρόνια στη Xiaomi, η εταιρεία θα σου δώσει ένα ολόχρυσο Mitu 24K!Δεν ξέρω εάν δέχονται αιτήσεις εργασίας στη Xiaomi, αλλά με τέτοια δώρα είναι να το σκέφτεται κανείς!

Απ’ ότι μάθαμε πάντως, σήμερα ο διεθνής διευθυντής της Xiaomi, @ Togo Donovansung, ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό το δώρο που έλαβε από την Xiaomi για τα 5 χρόνια που εργάζεται εκεί, ένα ολόχρυσο Mitu!


Όπως βλέπουμε και από την φωτογραφία, ο Mitu είναι τελείως χρυσός! Ο 24Κ χρυσός είναι περιεκτικότητας 99.99% (για την ακρίβεια 99.998%) . Ο χρυσός Mitu πρέπει να επιμεταλλωθεί μ’ ένα στρώμα 24Κ χρυσό, που σημαίνει ότι η τελική του αξία είναι πολύ μεγαλύτερη από την κανονική.

Δείτε επίσης: Νέα τσάντα φάκελος για notebook με σχεδόν πλήρως αδιάβροχη επιφάνεια βγάζει η Xiaomi!

Ανάλογο βραβείο είχε πάρει και πέρυσι τον Δεκέμβριο ο Lei Jun, που μας το έδειξε τότε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Weibo.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com