Θ’ αγοραστεί τελικά η ΕΑ από την Microsoft!? Δείτε τι μάθαμε….

Μοίρασε την γνώση...

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Microsoft μας έχει πιάσει στον ύπνο σχετικά με τις αγορές εταιρειών που κάνει. Ήδη έχει δύο μεγάλες εταιρείες υπό την κατοχή της που της πήρε εν νυκτί και τώρα ακούγεται και για τρίτη που σίγουρα θα φέρει τα πάνω κάτω στην αγορά!

Φυσικά μιλάμε για την Electronic Arts (EA)! Η Microsoft όπως πιστεύω γνωρίζεται, αγόρασε ξαφνικά την εφαρμογή Skype αλλά και την LinkeIn, για να βοηθήσει περαιτέρω την προώθηση της εταιρείας. Τώρα εάν αγοράσει τελικά την ΕΑ που ακούγεται, αυτή η κίνηση θα της δώσει ένα αέρα υπεροχής στον χώρο του gaming.

Μάθαμε από καλές πηγές, ότι το όνομα της ΕΑ ακούγεται πολύ συχνά στους διαδρόμους της Microsoft. Σκοπός είναι να βοηθήσει περαιτέρω την πλατφόρμα του Xbox, αλλά και γενικότερα το gaming στα Windows PCs. Βέβαια δεν είναι μόνο τ’ όνομα της ΕΑ που ακούγεται, αλλά και των Valve και PUBG Corp. Ειδικότερα η τελευταία επιλογή, τουλάχιστον σ’ εμένα, μου φαίνεται πολύ λογική αφού η Microsoft έχει ήδη πάρει την αποκλειστικότητα για το PlayerUnknown’s Battlegrounds στο Xbox.

Διαβάστε επίσης: Xiaomi Mi Box 4 και 4C ανακοινώθηκαν με τιμές 349 Yuan και 249 Yuan αντιστοίχως

Βέβαια τιμές και ποσά δεν γνωρίζουμε, αλλά για κάντε ένα υπολογισμό….ξόδεψε $2.5 δισ. μόνο για το Minecraft, πόσα δις λέτε να κάνει ολόκληρη η ΕΑ!? Για ν’ ακούσω νούμερα…..!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com