Νέα τσάντα φάκελος για notebook με σχεδόν πλήρως αδιάβροχη επιφάνεια βγάζει η Xiaomi!

Μοίρασε την γνώση...

Σίγουρα ξέρετε ότι η Xiaomi δεν κατασκευάζει μόνο πολύ καλά κινητά τηλέφωνα ή notebook, αλλά και διάφορα αξεσουάρ. Μην ξεχνάτε πριν από λίγο σας είπαμε για το 147 προϊόν της εταιρείας που θα μας το παρουσιάσει αύριο. Σήμερα είδαμε από το επίσημο site της εταιρεία, να μας παρουσιάζει μία τσάντα φάκελο για notebook με φοβερή ανθεκτικότητα στο νερό!

Η νέα αυτή τσάντα φάκελος της Xiaomi, θα είναι πολύ λεπτή, απλή, εύκολο στη μεταφορά και θα προστατεύει πλήρως το laptop ή notebook σας! Εννοείται ότι πάνω της θα βρείτε το γνωστό σηματάκι της Mi.


Η τσάντα έχει κατασκευαστεί με τέτοιο υλικό που απωθεί πολύ εύκολο το όποιο υγρό υλικό πέσει πάνω του.

Με τις ιδιότητες αυτές, ακόμα και καφές πχ να πέσει επάνω στην τσάντα, θα προστατέψει απόλυτα το πολύτιμο notebook σας από την όποια ζημιά. Η τσάντα φέρει και διάφορες θήκες, καλά κρυμμένες, για να μπορείτε να τοποθετήσετε μέσα gadget, βιβλιά ή αξεσουάρ του notebook σας.


Την τσάντα θα την βρείτε στη τιμή των 49 γουάν ή αλλιώς 7.5$ στη Κίνα, και βγαίνει σε δύο εκδόσεις, μία για 13,3 ίντσες notebooks και μία για 12,5 ίντσες.

Διαβάστε επίσης: Η Xiaomi είναι έτοιμη να επιτύχει υψηλότερους στόχους το 2018 αναφέρει ο CEO της εταιρείας, Lei Jun!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com