Ήρθανε οι AMD Ryzen Desktop APU με κάρτα γραφικών Radeon Vega και μας άφησαν άφωνους!

Μοίρασε την γνώση...

Σε αυτή την ζωή δεν υπάρχουν μόνο τα κινητά που ασχολιούμαστε κυρίως εδώ στο iTechNews, αλλά και άλλα τεχνολογικά νέα. Και ειδικότερα τέτοια νέα πρέπει να λέγονται. Έτσι η AMD μόλις μάθαμε ότι άρχισε να διαθέτει για το κοινό AMD Ryzen Desktop APU με κάρτα γραφικών Radeon Vega!

Geekbuying WW

Μπορεί αυτή η έννοια για κάποιους να μην σημαίνει τίποτα, για ένα gamer που δυστυχώς λόγο κρίσης δεν μπορεί να διαθέσει και πολύ χρήμα, είναι φοβερά νέα! Το ίδιο όπως αναμένεται αναφέρουν και 3 από τα μεγαλύτερα και έγκυρα περιοδικά παγκοσμίως που ασχολούνται με την τεχνολογία και τους επεξεργαστές!

Διαφήμιση

Έτσι το PC World αναφέρει χαρακτηριστικά:” Ας αποκαλύψουμε τα χαρτιά μας αμέσως! Οι AMD Ryzen 3 2200G και Ryzen 5 2400G APU, είναι όλα όσα ένας μέσος gamer θα επιθυμούσε! Πολύ καλές επιδόσεις σε φοβερά χαμηλή τιμή!”

Google news

Το Tom’s Hardware αναφέρει ότι ο Ryzen 5 2400G αλλά τελείως τα πιστεύω μας για τις ενσωματωμένες κάρτες γραφικών. Είναι μία πάρα πολύ καλή αγορά για ένα gamer που δεν μπορεί να διαθέσει και πολλά χρήματα, ενώ δεν προσθέτει και το έξτρα κόστος αγοράς μία καλής κάρτας γραφικών.

Hekka Banggood WW

Τέλος το ExtremeTech αναφέρει ότι παρακολουθόντας τον i5-8400 UHD 630 να ανταγωνιστεί ένα Vega 11, είναι σαν αν βλέπουμε μέσα από ένα ταξίδι στον χρόνο, τον Uwe Boll να παίζει μποξ με τον Muhammed Ali όταν ήταν στην κορυφή. Βέβαια εδώ είναι λιγότερη μάχη και περισσότερο να δούμε τι καταφέρνει κανείς. Έτσι ουσιαστικά ενώ ο AMD Vega 11 φαίνεται ότι μπορεί να παίζει παιχνίδια, ο i5-8400 της Intel φαίνεται να παίζει μόνο slideshows!

Διαβάστε επίσης: Σε αναβάθμιση του BIOS προχωράει η MSI για να μπορεί να υποστηρίξει τις νέους Ryzen “Raven Ridge”!

Η αλήθεια είναι ότι οι καινούργιες APU είναι φοβερές και έχουμε και άλλα στοιχεία ξετρυπώσει οι πράκτορές μας από διάφορες πηγές που θα σας τα δείξουμε τις επόμενες ημέρες, που δείχνουμε πως οι νέες APU είναι φοβερές σε σχέση με αντίστοιχες της Intel!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram