Βγάζει η Xiaomi gaming mobile αντίπαλο του Razer!?

Μοίρασε την γνώση...

Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται μία θυγατρική εταιρεία της Xiaomi σε μία ανάρτησή της. Η εταιρεία είναι η Black Shark και βάση με τα όσα λέει το αναμενόμενο κινητό θα είναι φυσικά ναυαρχίδα ειδικά διαμορφωμένη για αυτή την δουλειά.Η αλήθεια είναι ότι την εταιρεία αυτή δεν την είχαμε ακούσει άλλη φορά μέχρι στιγμής. Πάντως η ανάρτηση ανέβηκε στην επίσημη σελίδα της στο Weibo, οπότε δύσκολα μπορεί κάποιος να την διαψεύσει.

Εξάλλου μην ξεχνάτε ότι στα laptop, έχουμε εξειδικευμένες gaming εταιρείες όπως τις ROG και Alienware από τις Asus και Dell αντιστοίχως. Τώρα εάν τελικά πιστέψουμε αυτά που λέει η Black Shark και η Xiaomi θα κάνει κάτι αντίστοιχο. Έτσι σύμφωνα με την ανάρτηση, το κινητό που θα βγει απ’ αυτή την συνεργασία θα περιέχει επεξεργαστή ναυαρχίδα, δηλαδή τον Snapdragon 845 και άνω, ενώ θα διαθέτει ένα ειδικό σύστημα ψύξης για να μην ζεσταίνεται καθόλου το κινητό από το πολύωρο παιχνίδι. Επίσης αναφέρεται ότι ότι μπορεί να ενσωματώνει και DSP ενσωματωμένα γραφικά, αλλά κάτι περισσότερο δεν μάθαμε.


Διαβάστε επίσης: Xiaomi Mi Mix2S – Έρχεται επίσημα στην MWC 2018. Δείτε το πόστερ της Mi και πως είναι πραγματικά το κινητό!

Η εταιρεία Tianjin Venus Investment που ιδρύθηκε από την Xiaomi τον Δεκέμβριο του 2013, κατέχει το 22% των μετοχών της Black Shark. Δεν είναι απίθανο λοιπόν να δούμε μέσα στους επόμενους μήνες το κινητό αυτό. Σίγουρα θα είναι ο μεγάλος αντίπαλος του αντίστοιχου κινητού της Razer που βγήκε πέρυσι, αφού κάτι ανάλογο δεν έχει βγει μέχρι στιγμής από άλλη εταιρεία. Βέβαια μην ξεχνάτε ότι δεν είναι καθόλου απίθανο μέχρι εμείς να δούμε το κινητό αυτό από την Xiaomi, η Razor να βγάζει ήδη το v2.0! Υπομονή λοιπόν, τουλάχιστον μέχρι την MWC 2018, όπου η Xiaomi ακούγεται ότι θα μας παρουσιάσει το εντυπωσιακό Mi MIX 2s και ίσως όχι μόνο.

Εσείς πάντως το μόνο που πρέπει σίγουρα να κάνετε, είναι να μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να είστε πάντα πρώτοι ενημερωμένοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com