Ζώντας μία ψεύτικη ζωή στο Facebook. Ένα βίντεο που σίγουρα θα σας ταρακουνήσει!

Μοίρασε την γνώση...

Σίγουρα θα έχετε προσέξει ότι τις περισσότερες φορές οι φωτογραφίες που βλέπουμε στα προφίλ φίλων και γνωστών, αλλά και αγνώστων είναι ωραίες, χαρούμενες, χωρίς προβλήματα και σκοτούρες. Μία ονειρεμένη ζωή, μία ζωή ξένη. Όλοι το κάνουν, ίσως ακόμα και εσείς σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό. Πόσο όμως είναι αληθινά όλα αυτά!? Δείτε τελικά τι συμβαίνει….

Ο σκηνοθέτης Σον Χάιτον, έφταιξε ένα βίντεο που ανέβασε online και ασχολείται ακριβώς με αυτό το πρόβλημα, με αυτή την κατάσταση. Το βίντεο το έχει τον τίτλο «What’s on your mind?». Από την μέχρι τώρα αντίδραση όσων το έχουν δει, υπάρχουν πάρα πολλά σχόλια για το τι ζωή ζούμε πραγματικά και για το μέλλον τον κοινωνικών δικτύων.


Το σίγουρο είναι ότι βλέποντας το πόσο ωραία μπορεί να ζούνε οι άλλοι μέσα στο Facebook, φίλοι, εχθροί, πρώην, εσείς μπορεί να ζηλέψετε, να στεναχωρηθείτε, να μελαγχολήσετε. Είναι όμως έτσι στην πραγματικότητα!?

Διαβάστε επίσης: Η Samsung κατασκευάζει επεξεργαστές ειδικά για την δημιουργία κρυπτονομισμάτων!

Δείτε το βίντεο που έχει ελληνικούς υποτίτλους μιας και έχει μεταφραστεί σε όλες τις γλώσσες.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com