Μάθαμε μέσω του firmware για το Xiaomi Mi7, τα τεχνικά του χαρακτηριστικά! Δείτε τι θα περιλαμβάνει!

Μοίρασε την γνώση...

Αν και το Xiaomi Mi7 ξέρουμε ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα το δούμε στην MWC που ξεκινάει σε μερικές ημέρες, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν διαρροές, αφού και βάση τα λεγόμενα του CEO της Xiaomi, Lei Jun, πρέπει τον Μάρτιο να το δούμε το κινητό. Έτσι μόλις βρήκαμε άλλη μία διαρροή, όπου μέσω του firmware του κινητού, μάθαμε μερικά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα έχει! Δείτε λοιπόν τι ανακαλύψαμε!

Την ανακάλυψη την έκαναν στο XDA, όπου η ομάδα εκεί που ασχολείται με τις dev rom, κατάφερε και απόκτησε την ROM του Mi7 και έμαθα διάφορα στοιχεία από εκεί.


Κατ’ αρχάς, η ROM λέει ότι το κινητό θα έχει MIUI 9 που θα βασίζεται σε Android 8.0.

Δεύτερον, υπάρχει ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα “Πάντα σε εμφάνιση” στην εφαρμογή κλειδαριάς που είναι υπεύθυνο για την οθόνη κλειδώματος. Έτσι καταλαβαίνουμε ότι θα έχουμε μία οθόνη OLED, όπου θα βλέπουμε το ρολόι, την οθόνη ειδοποίησης και τώρα βλέπουν τις πρώτες ενδείξεις για χρήση του δακτυλικού αποτυπώματος κάτω από την οθόνη και ορίζοντας συγκεκριμένη περιοχή για αυτό. Στο MIUI 9, το AOD υποστηρίζει έως και 3 εικονίδια ειδοποίησης εκτός από την εμφάνιση χρόνου και ποσοστά μπαταρίας. Οπότε αυτό λύνει και το μυστήριο που είναι ο σαρωτής δαχτυλικού αποτυπώματος…


Το τρίτο που βρήκανε από την ομάδα της XDA, είναι ότι το κινητό θα έχει διπλή κύρια κάμερα. Επίσης υπάρχουν στοιχεία ότι θα έχει σύστημα υπερύθρων AF, δεν θα υποστηρίζει επέκταση κάρτας μνήμης, θα υπάρχει υποστήριξη για NFC, ενώ η μπαταρίας θα είναι μόλις 3170mAh, όταν το Mi6 έχει 3350mAh!

Διαβάστε επίσης: Xiaomi Redmi 4X – Ένα οικονομικό κινητό με καλά χαρακτηριστικά (Φωτογραφίες και βίντεο)

Βέβαια αυτό θα είναι μάλλον για την μικρή έκδοση που σας έχουμε πει και άλλες φορές, αφού αναμένουμε να βγούνε δύο εκδόσεις του Mi7, με την δεύτερη να ονομάζεται Mi7 Plus και να έχει οθόνη με διαστάσεις 6.01 ίντσες. Αναφορικά με την ασύρματη φόρτιση που ξέρουμε σίγουρα ότι θα έχει, αλλά και το εάν θα είναι αδιάβροχο, δεν βρέθηκαν στοιχεία μέσα.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com