Να ενώσουν τις δυνάμεις τους σκέφτονται Vodafone και Liberty Global

Μοίρασε την γνώση...

Με την Liberty Global, την διεθνή κολοσσό των δικτύων του Lohn Malone βρίσκεται η Vodafone σύμφωνα με τους Financial Times με στόχο να ενώσουν τις δυνάμεις και εμπλουτίσουν υπηρεσίες και δίκτυα.

Η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία κινητής στον κόσμο βάσει συνδρομητών ανέφερε ότι βρίσκεται σε αρχικό στάδιο συζητήσεων και ότι η συμφωνία δεν θεωρείται βέβαια, μέχρι στιγμής.


Η Vodafone κατέχει ασύρματα δίκτυα σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιταλίας και της Γερμανίας. Η Liberty, με έδρα τις ΗΠΑ, κατέχει το καλωδιακό δίκτυο Virgin Media στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Πανευρωπαϊκή εταιρεία καλωδιακής τηλεόρασης UPC, η οποία έχει μεγάλη παρουσία σε βασικές αγορές όπως η Γερμανία.

Διαβάστε επίσης: Η αγορά των PC σε πτώση για έκτη χρονιά

Εκπρόσωπος της Liberty Global αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο.


Ο Vittorio Colao, διευθύνων σύμβουλος της Vodafone, έχει επανειλημμένα μιλήσει για τις προοπτικές συνδυασμού των δύο ομίλων, λέγοντας πέρυσι ότι δύο εταιρείες αντιπροσώπευαν τις μοναδικές «σοβαρές» προκλήσεις για τηλεπικοινωνιακούς παρόχους όπως η Deutsche Telekom και η BT Group.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com