Πρόβλημα απάντησης κλήσεων στο iPhone X

Μοίρασε την γνώση...

Εκατοντάδες κάτοχοι iPhone X καταγγέλλουν στα forum της Apple πως δε μπορούν να απαντήσουν σε κλήσεις με το πανάκριβο smartphone τους. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, όταν το κινητό δέχεται κλήση η οθόνη καθυστερεί να ενεργοποιηθεί μέχρι και δέκα δευτερόλεπτα, με αποτέλεσμα ο κάτοχος να μην μπορεί να απαντήσει.

Όπως μεταδίδουν οι Financial Times εκατοντάδες χρήστες παραπονιούνται για ανάλογα συμβάντα, αφού ακούν μεν το iPhone X να “χτυπάει” σε εισερχόμενες κλήσεις αλλά για αρκετά δευτερόλεπτα δεν τις βλέπουν στην οθόνη ώστε να απαντήσουν. Από την Apple απάντησαν πως εξετάζουν αυτές τις αναφορές χρηστών. Εάν αντιμετωπίζετε ανάλογο πρόβλημα, μπορείτε να το δηλώσετε στο κέντρο τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας. Οι μηχανικοί συλλέγουν τις αναφορές και τις μελετούν για να φτάσουν στη λύση του προβλήματος.

Διαβάστε επίσης: Το Microsoft Office 2019 θα τρέχει μόνο σε Windows 10

Το iPhone X, σύμφωνα με την Apple, είναι το πρώτο σε πωλήσεις smartphone της εταιρείας από την κυκλοφορία του. Όμως, φαίνεται πως οι πωλήσεις δεν είναι αρκετά ικανοποιητικές, ενώ και bugs όπως αυτό έχουν σαν αποτέλεσμα να πλήττεται η εικόνα του ακριβότερου iPhone στην ιστορία της εταιρείας. Φήμες κάνουν λόγο για μείωση της παραγωγής, ακόμα και για αντικατάσταση της συσκευής ήδη από τον πρώτο χρόνο ζωής της, αφού επιπλέον και ο σχεδιασμός της οθόνης με τη μαύρη “εγκοπή” έχει βρει πολλούς επικριτές.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com