Σε αναβάθμιση του BIOS προχωράει η MSI για να μπορεί να υποστηρίξει τις νέους Ryzen “Raven Ridge”!

Μοίρασε την γνώση...

Οι καινούργιοι επεξεργαστές της AMD Ryzen, είναι το “The Next Big Thing”! Έτσι για τον λόγο αυτό, η MSI εξέδωσε ενημερώσεις στο BIOS όλων των μητρικών της με socket ΑΜ4,  ώστε να μπορούν να υποστηρίξουν τους νέους Ryzen “Raven Ridge”!

Σκοπεύοντας στην πλήρη και απρόσκοπτη υποστήριξη των νέων APU της AMD Ryzen 3 2200G και Ryzen 5 2400G, η MSI έδωσε στην δημοσιότητα ενημερώσεις του BIOS των ΑΜ4 motherboard της σειράς 300. Η σημαντική διαφορά των νέων APU, είναι ότι έρχονται με ενσωματωμένα γραφικά, σε αντίθεση με τους Ryzen που διατίθενται μέχρι στιγμής στην αγορά.


Τα αναμενόμενα μοντέλα με τη νέα σειρά chipset 400 θα είναι, φυσικά, πλήρως συμβατά με τους νέους επεξεργαστές, όπως επίσης και με τους “Pinnacle Ridge” των 12nm που αναμένονται αργότερα.

Διαβάστε επίσης: Το Microsoft Office 2019 θα τρέχει μόνο σε Windows 10

Οι μητρικές της MSI που θα λάβουν την αναβάθμιση στο BIOS τους, ώστε να μπορούν να υποστηρίζουν πια και τους νέους Raven Ridge, είναι η εντυπωσιακή X370 XPower Gaming Titanium, X370 Gaming Pro Carbon, X370 Gaming Pro, X370 Gaming Plus, X370 SLI Plus και X370 Krait Gaming. Επίσης, τα B350 Tomahawk Plus, B350 Tomahawk, B350 Tomahawk Arctic, B350 PC Mate, B350M Gaming Pro, B350M Mortar, B350M Bazooka και A320M Gaming Pro. Εάν λοιπόν είστε κάτοχος κάποιας μητρικής από αυτές που σας αναφέραμε, τότε ετοιμαστείτε για αναβαθμίσεις και για αγορές μετά!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com