Στο Android 9.0 οι πάροχοι θα μπορούν ν’ αλλάζουν την ένταση του σήματος όπως αυτοί θέλουν

Μοίρασε την γνώση...

Το Android 9.0 ή αλλιώς Pie όπως πιστεύουμε ότι θα λέγεται, αναμένεται να αποκαλυφθεί στον κόσμο στην εκδήλωση της Google I/O 2018 που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο. Πρόσφατες αναφορές υποδεικνύουν ότι η πρώτη προεπισκόπηση για τους προγραμματιστές του Android 9.0 θα είναι διαθέσιμη από την αρχή της άνοιξης, πιθανώς τον Μάρτιο. Όπως συμβαίνει σε κάθε νέα έκδοση του Android OS, το Android P θα φέρει μαζί του πολλά νέα χαρακτηριστικά. Οι φήμες λένε ότι θα υπάρξει ένα χαρακτηριστικό που θα παρέχει την εξουσία στους παρόχους κινητής τηλεφωνίας να εμφανίζουν πλήρεις γραμμές σήματος ακόμη και όταν η ισχύς του δικτύου είναι χαμηλή!

Η ισχύς του σήματος υπολογίζεται συνήθως στο κινητό τηλέφωνο ως dBm. Αυτή η τιμή εμφανίζεται ως μπάρες σήματος που εμφανίζονται στη γραμμή κατάστασης, στο πάνω μέρος της οθόνης. Ορισμένες από τις δεσμεύσεις του Android Open Source Project (AOSP) στο Android 9.0, είναι ότι θα υπάρχει μια νέα διαμόρφωση μέσω της οποίας οι πάροχοι θα είναι σε θέση να καθορίσουν την ισχύ του σήματος όπως επιθυμούν. Έτσι, μετά την εγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης Android P, οι χρήστες ενδέχεται να καταλήξουν να αισθάνονται ότι η ισχύς του δικτύου έχει βελτιωθεί, φυσικά ψευδώς.


Διαβάστε επίσης : Xiaomi Mi Mix2S – Έρχεται και πιάνει φοβερό σκορ στο Antutu!

Φαίνεται ότι η Google ακούγοντας τα αιτήματα των παρόχων να προστεθεί η νέα λειτουργία στο Android P, το προχωράει απ’ ότι ακούγεται. Ωστόσο, ο πραγματικός λόγος για την συμπερίληψη αυτής της λειτουργίας δεν είναι γνωστός. Από τα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής, κανένα από τα API που μπορούν να μετρήσουν την ισχύ του σήματος δεν έχει τροποποιηθεί ή περιοριστεί. Ως εκ τούτου, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες εφαρμογές από το Play Store που μπορούν να μετρήσουν με ακρίβεια την ισχύ του σήματος. Μένει να δούμε λοιπόν όταν θα βγει το Android 9.0, γιατί οι πάροχοι θέλουν αυτή την τροποποίηση και πόσο χαζούς μπορεί να μας θεωρούν ώστε να μας κοροϊδέψουν με ψεύτικα πλήρες μπάρες!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com