Τέλος μπαίνει επιτέλους από την Microsoft στα scaneware προγράμματα!

Μοίρασε την γνώση...

Πιστεύω όλοι ξέρετε το πρόγραμμα προστασία των Windows, που ειλικρινά πολλοί δεν το εμπιστεύομαστε για σοβαρή δουλειά, όπως και εγώ, το Windows Defender. Ε λοιπόν με ανακοίνωση της η Microsoft, δήλωσε ότι από την επόμενη αναβάθμιση του προγράμματος, θα σταματήσει ο κακός χαμός των scaneware προγραμμάτων και εργαλείων, κάνοντας τους χρήστες να αισθάνονται πραγματικά ασφαλείς.

Τα scanware προγράμματα είναι αυτά τα προγράμματα που στην δωρεάν έκδοση ελέγχουν και καλά τον υπολογιστή σας, βρίσκουν κάποιο/α προβλήματα και σας ζητάει να το αγοράσετε για να μπορέσετε να καθαρίσετε τον υπολογιστή σας από το κακόβουλο λογισμικό. Δεν είναι λίγες οι φορές που πολλοί χρήστες την έχουν πατήσει έτσι και μετά ανακαλύπτουν ότι ποτέ δεν είχαν πρόβλημα και το πρόγραμμα δεν κάνει ακριβώς την δουλειά που λέει.


Για τον λόγο αυτό, από τον άλλο μήνα και συγκεκριμένα από την 1η Μαρτίου, το Defender θα θεωρεί αυτά τα προγράμματα κακόβουλα λογισμικό και θα σας προτείνει να τα διαγράψετε.

Διαβάστε επίσης: Η Samsung κατασκευάζει επεξεργαστές ειδικά για την δημιουργία κρυπτονομισμάτων!

Εάν θέλετε μπορείτε να διαβάσετε όλη την ανακοίνωση της Microsoft εδώ. Θετική κίνηση έχω να πω από την εταιρεία και μπράβο της!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com