Το Microsoft Office 2019 θα τρέχει μόνο σε Windows 10

Μοίρασε την γνώση...

Όπως αποκάλυψε η Microsoft, το Office 2019 θα θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά και, όπως ήταν αναμενόμενο, θα λειτουργεί μόνο στα Windows 10.

Το Office 2019 ανακοινώθηκε αρχικά στο Microsoft Ignite πέρυσι και τώρα η εταιρεία αναφέρει ότι η επόμενη έκδοση των Word, Excel, PowerPoint, Outlook και Skype for Business θα είναι διαθέσιμη κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Ένα preview, που δίνει στους testers πρόωρη πρόσβαση σε αυτές τις εφαρμογές, θα είναι διαθέσιμο το δεύτερο τρίμηνο του 2018.

Διαφήμιση

Επομένως, οι χρήστες των Windows 7 και 8.1 που δεν αναβαθμίζουν δε θα μπορούν να εγκαταστήσουν τη νέα έκδοση της σουίτας παραγωγικότητας.

Google news

Η Microsoft τονίζει ότι το Office 2019 θα τρέχει σε οποιαδήποτε υποστηριζόμενη έκδοση των Windows 10 SAC, Windows 10 Enterprise LTSC 2018 και την επόμενη έκδοση LTSC του Windows Server.

Tomtop WW AliExpress WW

Η εταιρεία κάνει επίσης αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο μπορεί να εγκατασταθεί το Office, καθώς το λογισμικό θα κυκλοφορήσει με τα αρχεία Click-to-Run αντί αρχείων MSI – αυτά θα είναι αποκλειστικά για τα προϊόντα του Office Server.

Διαβάστε επίσης: Elephone U – Αποκτήστε το τώρα με πολλά δώρα και σε προνομιακή τιμή!

Το Office 2019 θα εισαγάγει επίσης ένα νέο πρότυπο και ένα εκτεταμένο πρόγραμμα υποστήριξης και, σε αντίθεση με τους προκατόχους του, τα patches δε θα αποστέλλονται συνολικά για 10 χρόνια. Η βασική υποστήριξη θα είναι διαθέσιμη για 5 χρόνια, ενώ θα υπάρχει extended support για μόλις 2 χρόνια.


Η Microsoft σημειώνει ότι η υποστήριξη για τις προηγούμενες εφαρμογές του Office δεν επηρεάζεται και ότι το extended support του Office 2016 θα λήξει το 2025.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Via


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram