Anet A8 – Αποκτήστε τον υψηλής ακρίβειας 3D εκτυπωτή από την EU αποθήκη του TomTop με 59% έκπτωση.

Μοίρασε την γνώση...

Είμαι σίγουρος ότι θα έχετε προσέξει ότι η 3D εκτύπωση είναι πια διαθέσιμη και για τον απλό χρήστη και πάει να γίνει της μόδας. Έχω δει διάφορες εκπομπές στην τηλεόραση μάλιστα, όπου απλοί άνθρωποι τυπώνουν διάφορα αντικείμενα είτε για διακοσμητικά, είτε για να τα πουλήσουν. Η 3D εκτύπωση έχει αρχίσει να συμμετέχει ενεργά στην ιατρική, στην βιομηχανία και σε πάρα πολλά μέρη. Τώρα το γνωστό μας TomTop μας δίνει την δυνατότητα ν’ αποκτήσουμε από την ευρωπαϊκή του αποθήκη ένα τέτοιο 3D εκτυπωτή υψηλής μάλιστα ακρίβειας, τον Anet A8. Μην ξεχνάτε, αφού έρχετε από EU αποθήκη, δεν έχετε τελωνείο 100% (αν και όπως έχουμε πει και από Κίνα στέλνει πράγματα με ασφάλεια και χωρίς τελωνείο) και έχετε άμεση αποστολή και παραλαβή στο χώρο σας!

Ο 3D εκτυπωτής Anet A8, είναι όπως σας είπα ένας υψηλής ακρίβειας εκτυπωτής. Διαθέτει ειδική οθόνη λειτουργίας, ενώ έχει μόνο 5 κουμπιά για να κάνει την όλη διαδικασία εκτύπωσης όσο γίνεται πιο εύκολη και απλή για τον τελικό χρήστη. Μπορεί να πάρει SD κάρτα, ενώ δέχεται και offline εκτύπωση, με ειδικό ΜΚ8 άκρο, ειδικά σκληρό κατσαβίδι και υψηλής ταχύτητας μηχανή. Ο συγκεκριμένος εκτυπωτής μπορεί να δουλέψει πανεύκολα με διαφορετικά είδη υλικών για 3D εκτύπωση όπως ABS, PLA, HIP, PP και Nylon αλλά και άλλα πολλά.


Εάν ψάξετε στο διαδίκτυο θα βρείτε εκατοντάδες παραδείγματα και δείγματα για παιχνίδια, υλικά διδασκαλίας, τεχνολογικές συσκευές, ενώ σας δίνετε μία φανταστική και μοναδική ευκαιρία να εκφράσετε την δημιουργικότητά σας και την φαντασία σας, τυπώνοντας ότι μπορείτε να φανταστείτε!

Το να κάνετε τον εκτυπωτή είναι πανεύκολο, αφού τα κομμάτια έχει φτιαχτεί έτσι ώστε μα την βοήθεια του εγχειριδίου, να τα βρείτε εύκολα και να τα βάλετε όπως πρέπει για να έχετε στο τέλος τον εκτυπωτή που θέλετε. Ακόμα και αρχάριος να είστε, με την βοήθεια των προγραμμάτων που έχει, η όλη διαδικασία θα είναι παιχνιδάκι για εσάς. Ο εκτυπωτής δουλεύει με ασφάλεια με 240W, 110V-240V. Με τον εκτυπωτή θα σας σταλθεί και 10 μέτρα υλικό για να κάνετε τις πρώτες σας δοκιμές και εκτυπώσεις. Επίσης μέσα θα βρείτε SD κάρτα που περιέχει ειδικό πρόγραμμα για να δουλέψετε άνετα με τον εκτυπωτή, με αρκετά παραδείγματα, όπως και διάφορα άλλα μέρη που μπορεί να σας χρειαστούν στη λειτουργία του.


Η οθόνη που είπαμε ότι διαθέτει είναι μία LCD2004, ενώ το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από ακρυλικό. Η μπανιέρα που έχει είναι από αλουμίνιο. Έχει δυνατότητα εκτύπωσης ένα χρώμα την φορά, ενώ δέχεται μέχρι 1.75mm διάμετρο νημάτων. Οι διαστάσεις του εκτυπωτή είναι 50 x 45 x 40cm και ζυγίζει 8 κιλά.

Το μέγιστο μέγεθος του εκτυπωτή μπορεί να φτάσει τα 220 x 220 x 240mm. Μπορεί να τυπώνει με ταχύτητα 10-120mm/s, ενώ η διάμετρος της μύτης εκτύπωσης είναι 0.4mm. Το πάχος του κάθε επιπέδου εκτύπωσης είναι 0.1-0.3mm, ενώ η ακρίβεια του εκτυπωτή είναι στα 0.12mm, με XY Axis ακρίβεια 0.015mm και Z Axis 0.005mm. Η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να πιάσει η μύτη που τυπώνει και φτιάχνει τα σχήματα, είναι στους 260°C, ενώ η θερμοκρασία μέσα στην λεκάνη φτάνει τους 50-100°C.

Ο εκτυπωτής μπορεί να δουλέψει με Windows XP/Win7/Win8/Mac/Linux, ενώ τα προγράμματα που προτείνει η εταιρεία για να δουλέψει σωστά ο εκτυπωτής είναι τα Cura / Repetier-host. Μέσω των προγραμμάτων αυτών μπορείτε να επεξεργαστείτε και τυπώσετε αρχεία .STL / .OBJ / G-code.

Διαβάστε επίσης: Κουπόνια και προσφορές από το TomTop μόνο για τους αναγνώστες του iTechNews.gr

Μέσα στην συσκευασία που θα σας έρθει από ην Ευρωπαϊκή αποθήκη του TomTop θα βρείτε 1 x Set DIY 3D Printer Kit, 1 x SD Card, 1 x Card Reader, 4 x Hex Wrench, 1 x Open Spanner, 1 x Nipper, 1 χ Screwdriver και 10 μέτρα υλικό για εκτύπωση.

Είστε έτοιμοι να μπείτε στον κόσμο της 3D εκτύπωσης!? Όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες, η όλη διαδικασία είναι πανεύκολη, ενώ το μοναδικό όριο που έχετε, είναι τα όρια της φαντασία σας. Επίσης μην ξεχνάτε ότι ο 3D εκτυπωτής Anet A8, σας έρχεται από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του TomTop και αυτή την περίοδο το έχουν σε Flash Sales για λίγο ακόμα, οπότε τώρα το χτυπάτε! Εξάλλου για 127.8€ που κάνει, δεν θα βρείτε κάτι παρόμοιο αλλού να σας συμφέρει και να έρθει χωρίς τελωνείο και άμεσα!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com