Ο Lei Jun έγινε αντιπρόεδρος στον Κινέζικο Οργανισμό Ποιότητας και παραδέχεται την ποιότητα των προϊόντων της Xiaomi

Μοίρασε την γνώση...

Μόλις πληροφορηθήκαμε ότι πριν από λίγο ο ιδρυτής, πρόεδρος και CEO της Xiaomi, Lei Jun, πήρε επίσημα την θέση του αντιπροέδρου στον Οργανισμό Ποιότητας της Κίνας.

Νωρίτερα μέσα στο 2017, ο Lei Jun είχε κερδίσει στις Top 10 οικονομικές Φιγούρες, στον Διαχειριστή Ποιότητας, το βραβείο “της ετήσια φιγούρα ποιότητας”.


Ο Lei Jun είπε ότι από την αρχή της δημιουργίας της Xiaomi, η ποιότητα ήταν η βάση για το ότι έφτιαχνε και φτιάχνει η εταιρεία, μιας και η ποιότητα είναι που θα αναδείξει στο τέλος το προϊόν και θα το προτιμήσει ο τελικός καταναλωτής. Όπως είπε, η Xiaomi θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί το τηλεσκόπιο για να βλέπει την καινοτομία, ένα μικροσκόπιο για την ποιότητα, να επιμένει στο αυθεντικό, να εμμένει σε φίλους και στους χρήστες, να φτιάχνει προϊόντα που αγγίζουν τον τελικό καταναλωτή, ώστε στο τέλος όλοι να χαίρονται την χαρά της επιστήμης και της τεχνολογίας.

Για την Xiaomi, το 2017 ήταν μια χρονιά σταθμός, αφού κατάφερε να βγει από τον πάτο που ήταν. Το τρίτο τρίμηνο του 2017, η Xiaomi έστειλε συνολικά 27.6 εκ. συσκευές, εμφάνισε δηλαδή μία αύξηση της τάξεως του 102.6% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι και αύξηση στο μερίδιο της αγοράς από το 3.7% που ήταν πέρυσι, στο 7.4%.


Διαβάστε επίσης: Καινούργια προϊόντα θα παρουσιάσει αύριο η Xiaomi που θα έχουν σχέση με τρία στοιχεία!

Την ίδια στιγμή, η εταιρεία έχει καταφέρει να μπει στην πρώτη πεντάδα παγκοσμίως στα κινητά τηλέφωνα σε 14 χώρες παγκοσμίως, ενώ κατέλαβε την πρώτη θέση στη δεύτερη μεγαλύτερη αγορά παγκοσμίως, την Ινδία.

Το τέταρτο τρίμηνο του 2017, η Xiaomi ανέβηκε στο τέταρτο σκαλί της παγκόσμιας κατάταξης, με μία αύξηση κατά 96.6%!!!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com