Καινούργια προϊόντα θα παρουσιάσει αύριο η Xiaomi που θα έχουν σχέση με τρία στοιχεία!

Μοίρασε την γνώση...

Η Xiaomi ποτέ δεν σταματά να κατασκευάζει είτε η ίδια, είτε μέσω τρίτων, νέα προϊόντα που να καλύπτουν τις ανάγκες μας. Έτσι πριν από λίγο ανέβασε στο επίσημο κανάλι της στο Weibo ένα πόστερ για τρία νέα προϊόντα που θα μας παρουσιάσει αύριο 6 Φεβρουαρίου που θα είναι περιέχουν τρία στοιχεία όπως μας δείχνει.

Από το πόστερ που κυκλοφόρησε από την εταιρεία, βλέπουμε τρία κιβώτια με τρία σύμβολα από πάνω. Το κάθε κιβώτιο αντιστοιχεί σε διαφορετικό προϊόν.


Έτσι το πρώτο κιβώτιο έχει από πάνω του το σύμβολο της “θέρμανσης”, υποδηλώνοντας κατά πάσα πιθανότητα κάποιο θερμαντήρα.

Το δεύτερο κιβώτιο έχει από πάνω του το σύμβολο σωματιδίων και την υγρασία, υποδηλώνοντας ότι η νέα τεχνολογία θα έχει σχέση μ’ έναν υγραντήρα. Η εταιρεία μας έχει παρουσιάσει προϊόν με υγραντήρα από το 2016, σχεδόν δύο χρόνια τώρα, οπότε μία ενημέρωση σίγουρα των χρειάζεται.


Στο τρίτο κιβώτιο βλέπουμε από πάνω ένα κεραυνό, ενώ υπάρχει το σύνθημα “απλό”. Τώρα τι σημαίνει αυτό, ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ, οπότε εδώ σίγουρα θα μας εκπλήξει με κάτι καινούργιο η Xiaomi…υποθέτω!

Όσον αφορά την τιμή που μας ανησυχεί, γνωρίζουμε ότι ο υγραντήρας της προηγούμενης γενιάς είχε τιμές 799 γιουάν (126.9$), γεγονός που υποδηλώνει ότι η τιμή του νέου υγραντήρα πρέπει να είναι σύμφωνη με την τιμή της προηγούμενης γενιάς.

Διαβάστε επίσης: Xiaomi Mi6X – Βρήκαμε φωτογραφία της προστατευτικής θήκης του και μας δείχνει πως θα είναι το κινητό.

Στις 10:00 στις 6 Φεβρουαρίου, περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση, οπότε τότε θα μάθουμε και τι νέο θα μας παρουσιάσει η εταιρεία.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com