Η Xiaomi έσβησε δημοσκόπηση στο Twitter όταν είδε ότι το MIUI έχανε από το Android One!

Μοίρασε την γνώση...

Πραγματικά δεν ξέρω πως ν’ αντιδράσω σε αυτή την είδηση, εκτός από απογοήτευση. Αυτή είναι η ποιότητα που είπε ο CEO της εταιρείας, Lei Jun, σαν αντιπρόεδρος του Κινέζικου Οργανισμού Ποιότητας ότι έχει η Xiaomi!? Ας δούμε όμως την όλη ιστορία από την αρχή….

Οι συσκευές της Xiaomi προσφέρουν σταθερά ένα εξαιρετικό υλικό σε χαμηλές τιμές, αλλά το MIUI της εταιρείας, δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν είναι το αγαπημένο όλων. Έτσι, όταν το Android One-powered Mi A1 έκανε ντεμπούτο, συναντήθηκε με σωρούς επαίνων . Πριν από 3-4 ημέρες περίπου, η Xiaomi αποφάσισε ν\ ανεβάσει μία δημοσκόπηση στο Twitter ζητώντας από τους οπαδούς της να διαλέξουν ποιο θέλουν, το MIUI ή το Android One. Όμως, λόγω του αποτελέσματος που θεωρείται μη ικανοποιητικό δυστυχώς από την Xiaomi, η δημοσκόπηση εξαφανίστηκε ως δια μαγείας!


Ευτυχώς όμως ότι goes online, stays online ξέρω, οπότε πάντα υπάρχει κάποιος κάπου που να κρατάει δεδομένα αυτών που κάποιοι δεν θέλουν να δούμε. Παρότι δηλώνω μεγάλος οπαδός της Xiaomi και η αλήθεια είναι ότι προσωπικά εμένα μου αρέσει το MIUI, θεωρώ μέγα λάθος την διαγραφή της δημοσκόπησης. Ίσα-ίσα θα έπρεπε κανονικά να σκεφτεί τι δεν αρέσει στον κόσμο από το MIUI και να το διορθώσει.

Όπως βλέπετε από τ’ αποτέλεσμα της δημοσκόπησης στο Twitter τελείωσε με το 57% των ψήφων να πηγαίνουν στο Android One και το 43% στο MIUI. Συνολικά ψηφίσανε 14769 άτομα, που σίγουρα όλοι είναι fan της Xiaomi. Το γεγονός λοιπόν ότι fan της Xiaomi, δήλωσαν ότι προτιμούν το Android One από το MIUI, σίγουρα κάτι σημαίνει, που σίγουρα πρέπει να το κοιτάξει η Xiaomi.


Διαβάστε επίσης: Smartisan Nut Pro 2 – Ένα εντυπωσιακό full screen κινητό με εκπτωτικό κουπόνι και ασφάλεια τελωνείου από το Gearbest

Πάντως μέχρι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποια αντίδραση από την εταιρεία στο σκάνδαλο αυτό και ειλικρινά δεν νομίζω ότι θα υπάρξει.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com