Αύξηση κατά 700% παρουσίασαν τον τελευταίο χρόνο οι συναλλαγές μέσω Revolut!

Μοίρασε την γνώση...

Με ρυθμούς άνω του 700% εκτοξεύτηκε ο όγκος μηνιαίων συναλλαγών της Revolut το τελευταίο 12μηνο, αγγίζοντας τα επίπεδα των 1,5 δισ. δολαρίων.

Η ψηφιακή τράπεζα της Βρετανίας αριθμεί περισσότερους από 1,5 εκατ. πελάτες, με την πελατεία της να εκτοξεύεται κατά 50% μόνο το τελευταίο δίμηνο. Καθημερινά, προστίθενται στη βάση των πελατών της περισσότεροι από 6.000–8.000 νέοι λογαριασμοί – μεγέθη που ανταγωνίζονται μεγάλες τράπεζες λιανικής, όπως επισημαίνει η Fintech.


«Κλειδί» για την επιτυχία του μακροπρόθεσμου επιχειρηματικού μοντέλου της Revolut είναι η απόκτηση πιστών πελατών και αυτό το καταφέρνει, πείθοντας τους πελάτες της που ταξιδεύουν συχνά να χρησιμοποιούν για τις πληρωμές τους στο εξωτερικό την κάρτα της Revolut», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νικολάι Στορόνσκι, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Revolut.

Όπως επισημαίνει, «αντί να γίνουμε τράπεζα από την πρώτη ημέρα, επιλέγουμε να αφιερώσουμε τον χρόνο και τους πόρους μας στην ανάπτυξη προϊόντων και την απόκτηση πελατών. Όπως αποδεικνύεται περίτρανα, η στρατηγική αυτή αποδίδει, καθώς έχουμε αποκτήσει πλέον ηγετική θέση σε ευρωπαϊκό και σύντομα και σε παγκόσμιο επίπεδο»,


«Παρότι είναι ενθαρρυντικό να βλέπουμε ότι το επιχειρηματικό μας μοντέλο αποδίδει, η κερδών δεν είναι προτεραιότητά μας αυτή τη στιγμή. Συνεχίσουμε να επικεντρωνόμαστε στην επέκταση της Revolut σε όσο το δυνατόν περισσότερες χώρες διεθνώς, όπως στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Σιγκαπούρη και την Αυστραλία όπου βρισκόμαστε προ των πυλών», προσθέτει ο κ. Στορόνσκι.

Διαβάστε επίσης: Xiaomi Mi Mix 2S, Mi 7 – Θα έρθουν με OLED 6.01 ίντσες της Samsung.

Η ψηφιακή τράπεζα προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα να ανοίξουν λογαριασμό σε μόλις 60 δευτερόλεπτα, να λαμβάνουν αναλυτικά στοιχεία των συναλλαγών τους σε πραγματικό χρόνο και να στέλνουν χρήματα κάθε στιγμή χωρίς προμήθειες. Η Revolut σχεδιάζει ήδη το επόμενο βήμα της διεθνούς της επέκτασης, ετοιμάζοντας «απόβαση» σε μια σειρά από χώρες όπως η Ινδία, η Βραζιλία, η Νότια Αφρική και τα ΗΑΕ.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com