Και μέσα από το κινητό τους θα μπορούν οι οπαδοί της Formula 1 να βλέπουν τους αγώνες πια!

Μοίρασε την γνώση...

Το δικό της προϊόν τηλεοπτικής αναμετάδοσης, F1 Tv Pro, ξεκινά η Formula 1 με στόχο να προσφέρει μια βελτιωμένη εμπειρία παρακολούθησης των αγώνων στους φανατικούς οπαδούς τους. Όπως ανακοινώθηκε στην έκθεση Mobile World Congress της Βαρκελώνης η αγαπημένη των οπαδών αγώνων ταχύτητας Formula 1 μέσα στους επόμενους μήνες θα κάνει διαθέσιμη στο κοινό την F1 TV Pro.

Αναλυτικότερα, η Formula 1 ανακοίνωσε πώς από τον επόμενο μήνα θα προσφέρει στο φιλοθεάμων κοινό της τη δυνατότητα ζωντανής παρακολούθησης όλων των αγώνων της μέσα από διάφορες συσκευές και μάλιστα από οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες κάμερες επιθυμεί ο θεατής. Επιπλέον μέσω της υπηρεσίας οι θεατές θα έχουν πρόσβαση και σε όλες τις κάμερες που είναι εγκατεστημένες στα κόκπιτ όλων των οδηγών.

Σύμφωνα με τον Frank Arthofer, διευθυντής νέων και ψηφιακών μέσων της Formula 1, η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη μέσω προσωπικών υπολογιστών για την έναρξη της φετινής αγωνιστικής σεζόν, ενώ μέσα στο επόμενο δίμηνο θα υπάρχουν διαθέσιμες και οι εφαρμογές για smartphones και «έξυπνες» τηλεοράσεις.

Πρωταρχικός στόχος της Formula 1, όπως εξήγησε ο κ. Arthofer είναι οι φανατικοί της F1 σε χώρες που το άθλημα μεταδίδεται αποκλειστικά μέσω συνδρομητικών πλατφορμών ενώ σε δεύτερο πλάνο όσοι έχουν ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις και θέλουν να έχουν πρόσβαση σε πλούσιο περιεχόμενο σχετικό με τους αγώνες ταχύτητας.

Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη αρχικά σε 12 χώρες – στις αρχικές χώρες δεν περιλαμβάνεται η Ελλάδα – Μεξικό, Γαλλία, Γερμανία, ΗΠΑ, Τουρκία, Βέλγιο, Ουγγαρία και Αυστρία ξεκινώντας με το grand prix του επόμενου μήνα στη Μελβούρνη.

Στο μέλλον ωστόσο η υπηρεσία θα επεκταθεί ανάλογα με τις συμφωνίες που υπάρχουν σε τοπικό επίπεδο για τη μετάδοση.

Το περιεχόμενο και η μετάδοση θα είναι διαθέσιμα σε 4 γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ισπανικά) και σε δεύτερη φάση, το περιεχόμενο θα είναι διαθέσιμο και σε 4Κ ανάλυση.

Όσο για το κόστος της F1 TV Pro θα κυμαίνεται από 8 έως 12 δολάρια το μήνα, με την ετήσια συνδρομή να φτάνει περί τα 100 ευρώ. Οι τιμές βέβαια θα διαφέρουν ανάλογα με την χώρα.

Διαβάστε επίσης: BlitzWolf® BW-F4 xBASS – Ένα ΒΤ ηχείο με 10W*2, Mic και 4000mAh μπαταρία (με πραγματικές φωτογραφίες και βίντεο)

Παράλληλα ανακοίνωσε πως θα υπάρξει και μία επιπλέον υπηρεσία, η F1 TV Access που θα προσφέρει τη δυνατότητα θέασης παλαιότερων αγώνων ταχύτητας με κόστος πολύ χαμηλότερο- 2-3 δολάρια το μήνα.

«Θέλουμε να αποκτήσουμε μια αμφίδρομη και πλούσια σχέση με τους λάτρεις της F1» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Arthofer.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com