Την είσοδο της στην Αμερικανική αγορά ετοιμάζει η Xiaomi

Μοίρασε την γνώση...

Όπως όλα δείχνουν, η εταιρεία έχει ξεκινήσει τα σχέδια της ώστε να επεκταθεί στην Αμερικανική αγορά. Μια κίνηση που έμενε αρκετό καιρό “στα χαρτιά” φαίνεται να υλοποιείται τελικώς αρκετά σύντομα.

Σύμφωνα με πηγές της Wall Street Journal επικαλούμενη αναφορές του Lei Jun της Xiaomi ανέφερε ότι, η εταιρεία δηλώνει έτοιμη να εισέλθει στην αγορά είτε προς το τέλος του τρέχοντος έτους είτε στις αρχές του 2019.

Η Xiaomi, αν και νέα ακόμη σαν εταιρεία, αναγνωρίζεται ως μία από τις πιο εμπορικά επιτυχημένες και γρήγορα αναπτυσσόμενες. Κατέχει ήδη την 4η θέση ανάμεσα στους μεγαλύτερους κατασκευαστές της κατηγορίας της στην Κίνα, ενώ το πολύ επιτυχημένο άνοιγμα της στην αγορά της Ινδίας, όπως επίσης και το πιο πρόσφατο στην Ευρωπαϊκή αγορά ( Ισπανία για παράδειγμα ) αύξησε κατά πολύ τη δημοσιότητα της στην Παγκόσμια αγορά.

Η εταιρεία, δεν βαδίζει στα τυφλά φυσικά. Είναι αρκετά γνωστή στο αμερικανικό κοινό εδώ και αρκετό καιρό μέσο ηχείων ή καμερών που πουλά εκεί.

Διαβάστε επίσης: Xiaomi Tv 4A – Νέα τηλεόραση κυκλοφόρησε με οθόνη Full HD 40 ιντσών στα 283$!

Βέβαια για να επιτύχει η κίνηση της αυτή, θα πρέπει να συνεργαστεί τουλάχιστον με κάποιον μεγάλο πάροχο, κάτι όπου δεν θα είναι ιδιαίτερα απλό λόγω θεμάτων εθνικής ασφάλειας, μετά από την τελευταία απόπειρα της Huawei μέσω των AT&T και Verison, να επεκταθεί στην Αμερικανική αγορά των smartphones.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο ή να κάνετε Like & Share στην σελίδα μας στο Facebook.

Via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Hardware geek, Xiaomi fan και γενικώς tech fanboy. Επίσης που και που θα με δείτε να "χάνομαι" στον κόσμο των multiplayer videogames.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com