Ασύρματος φορτιστής by Xiaomi – Για τους κατόχους των Mi Mix 2S και όχι μόνο…!

Μοίρασε την γνώση...

Όπως θα ξέρετε πολύ καλά πια, το Mi Mix 2S που μας παρουσίασε η εταιρεία πριν από δύο ημέρες, είναι το πρώτο της κινητό που υποστηρίζει την λειτουργία ασύρματη φόρτιση. Για το λόγο αυτό, η Xiaomi ξεκίνησε επίσης ένα ασύρματο φορτιστή που κοστίζει μόνο 99 γουάν (15.8$) , για να καλύψει την ανάγκη αυτή.

Ο ασύρματος φορτιστής της Xiaomi έρχεται με μία κομψή λευκή εμφάνιση, λεπτή υφή αφής, ενώ εμποδίζει αποτελεσματικά το τηλέφωνο από την ολίσθηση. Πληρή πλήρως τα πρότυπα Qi και έχει σαν μέγιστη ισχύ τα 7.5 W. Εάν λοιπόν έχετε το Mi Mix 2S ή κάποιο άλλο κινητό που μπορεί να φορτιστεί ασύρματα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά να βάλτε το τηλέφωνο στην πλακέτα φόρτισης και θα ξεκινήσει η φόρτιση.


Διαβάστε επίσης: Xiaomi Mi 7 Plus – Έρχεται με σαρωτή δαχτυλικού αποτυπώματος κάτω από την οθόνη

Επιπλέον, δεν υποστηρίζει μόνο τη φόρτιση του MIX 2S, αλλά και άλλων κινητών φυσικά, όπως το iPhone της Apple, Samsung Galaxy και άλλα μοντέλα. Εάν πάντως έχετε τέτοιο κινητό ή θέλετε να πάρετε το Mi Mix 2S, ο ασύρματος φορτιστής της Xiaomi θα είναι κάτι που θα σας χρειαστεί!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com