Δείτε τον Xiaomi φορτιστή με 6 θύρες συνολικής ισχύος 60W και αξίας 20$! Που θα τον βρείτε!

Μοίρασε την γνώση...

Πριν 2-3 ημέρες η Xiaomi μας παρουσίασε ένα πολύ ενδιαφέρον φορτιστή USB με 6θύρες συνολικά, μία USB Type-C και πέντε θύρες USB τύπου A. Η συνολική ισχύς εξόδου είναι έως 60 W και η τιμή είναι 129 γιουάν (20$). Σήμερα σας έχω πραγματικές φωτογραφίες του φορτιστή και που μπορείτε να τον βρείτε!

Ο φορτιστής αυτός έχει την δυνατότητα γρήγορης φόρτισης πολλαπλών θυρών, οπότε σε περίπτωση ταξιδιού θα σας είναι απαραίτητος, αφού μέσω αυτού μπορείτε να φορτίσετε μέχρι και 6 συσκευές πολύ γρήγορα!

Η αριστερή θύρα είναι USB Type-C έχει ισχύ εξόδου μέχρι 18W, υποστηρίζει QC3.0 και είναι συμβατό με το πρότυπο PD. Χρήσιμο εάν έχετε κινητό ή συσκευή που υποστηρίζει την γρήγορη φόρτιση, μιας και θα σας το φορτίσει άμεσα!

Η πορτοκαλί θύρα USB τύπου A στην αριστερή πλευρά υποστηρίζει επίσης το πρωτόκολλο QC3.0. Η μέγιστη ισχύς είναι 18W και μπορεί να επιτευχθεί γρήγορη φόρτιση χωρίς χωριστό καλώδιο τύπου USB.

Οι τέσσερις θύρες USB τύπου A στα δεξιά μπορούν να φτάσουν έως και 5V / 2,4A η κάθε μία, ενώ η ισχύς εξόδου μπορεί να φτάσει τα 24W ταυτόχρονα. Δεν υποστηρίζουν το QC 3.0, οπότε εδώ μπορείτε να βάλετε λίγο πιο συμβατικό εξοπλισμό.

Για ρεύμα, η γενική τάση εισόδου είναι AC100-240V και συχνότητα τάσης 50/60 Hz, χαρακτηριστικά που βρίσκουμε σε όλο τον κόσμο, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί παγκοσμίως.

Ο πολλαπλός φορτιστής της Xiaomi είναι απλός σε σχεδιασμό, άσπρος, με μέγεθος όσο μία παλάμη. Στο πλάι έχει κρυμμένα σχεδιαγράμματα LED, που θα τα δείτε μόνο εάν είναι σε κατάσταση λειτουργίας.

Διαβάστε επίσης: Προσφορές και κουπόνια από το Banggood μόνο για τους αναγνώστες του iTechNews.gr (07/03 Updated)

Το πολλαπλό φορτιστή της Xiaomi βλέπω ότι μπορείτε να τον βρείτε στο Banggood.

[wpcd_coupon id=11563]

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com