Η Vodafone ενισχύει την οικογένεια με μία νέα πολιτική στήριξης της πατρότητας

Μοίρασε την γνώση...

Η Vodafone Ελλάδας ανακοινώνει μία καινοτόμο πολιτική για τη στήριξη της πατρότητας και διευρύνει τις παροχές που προσφέρει στους εργαζόμενους της, στηρίζοντας περαιτέρω το θεσμό της οικογένειας. Συγκεκριμένα, ακολουθώντας την πολιτική πατρότητας που ανακοίνωσε ο Όμιλος Vodafone, η Vodafone Ελλάδας θεσπίζει την παροχή 10 επιπλέον ημερών πλήρως αμειβόμενης άδειας, για όλους τους πατέρες που εργάζονται στην εταιρεία, ξεκινώντας από τον Απρίλιο του 2018. Η πολιτική ισχύει από τη στιγμή της γέννησης και για 18 μήνες, καθώς και σε περιπτώσεις υιοθεσίας.

Η Φραγκίσκη Μελίσσα, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Vodafone Ελλάδας, δήλωσε σχετικά: «Στόχος της Vodafone είναι να προσφέρει ένα περιβάλλον εργασίας όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να βρουν υποστήριξη ώστε να συνεισφέρουν, να αναπτύσσονται, αλλά και να εξισορροπούν τις πολλαπλές ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής. Η νέα πολιτική στήριξης της πατρότητας δίνει τη δυνατότητα στους νέους πατέρες που εργάζονται στη Vodafone Ελλάδας, να επωφεληθούν τόσο οι ίδιοι όσο και η οικογένειά τους, έχοντας μια επιπλέον στήριξη κατά την διάρκεια της πιο όμορφης, αλλά και απαιτητικής περιόδου της ζωής τους».

Διαφήμιση

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Όμιλος Vodafone αποτελεί μία από τις πρώτες εταιρείες παγκοσμίως που καθιέρωσε μία παγκόσμια πολιτική μητρότητας με την παροχή 16 επιπλέον εβδομάδων πλήρως αμειβόμενης άδειας για όλες τις γυναίκες που εργάζονται στην εταιρεία, σε 30 εταιρείες του Ομίλου στην Αφρική, τη Μέση Ανατολή, την Ασία/Ειρηνικό και την Ευρώπη.

Google news

Διαβάστε επίσης: Ιστορικό χαμηλό 13ων ετών, σημείωσαν ‎τα έσοδα της HTC !

Στο πλαίσιο αυτό και σε συνέχεια μιας σειράς πολιτικών και προγραμμάτων που η Vodafone Ελλάδας έχει υιοθετήσει και υλοποιεί για την ενδυνάμωση των γυναικών, η υιοθέτηση της νέας πολιτικής πατρότητας έχει στόχο να δώσει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες σε όλους τους εργαζόμενους της για μία ισορροπημένη επαγγελματική και προσωπική ζωή.

Cafago WW Blackshark WW

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ViaΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram