Ιστορικό χαμηλό 13ων ετών, σημείωσαν ‎τα έσοδα της HTC !

Μοίρασε την γνώση...

Η αρνητική πορεία των οικονομικών εσόδων της HTC συνεχίζεται με νέο αρνητικό “ρεκόρ”.

Τα έσοδα της εταιρείας για τον μήνα Φεβρουάριο σημείωσαν κατά 23% πτώση σε σχέση με αυτά του Ιανουαρίου και κατά 44% από τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους.

Συγκεκριμένα, τον Φεβρουάριο του 2018 σημείωσε 89.3 εκατομμύρια δολάρια, ενώ τον Ιανουάριο 109.83 εκατ. δολάρια έσοδα. Συγκριτικά με τον Φεβρουάριο του 2017 τα έσοδα της άγγιζαν τα 128.59 εκατομμύρια δολάρια.

Ένας από τους λόγους της καθοδικής αυτής πορείας ίσως είναι η αρκετά περιορισμένη διαθεσιμότητα του U11+, της τελευταίας ναυαρχίδας της ΗΤC καθώς και η τιμολογιακή ανταγωνιστική αδυναμία της εταιρείας στη μεσαία κατηγορία.

Όπως όλα δείχνουν η πτωτική τάση των εσόδων θα συνεχίσουν και για τους επόμενους δύο μήνες, ( Μάρτιο-Απρίλιο ). Το μόνο που δείχνει ανεπηρέαστο είναι οι πωλήσεις VR προϊόντων ( Virtual Reality ) όπου παραμένουν σε καλό και σταθερό επίπεδο. Ως λύση στο οικονομικό αυτό πρόβλημα της HTC φαντάζει κάποια εμπορική επιτυχία του προς ανακοίνωση νέου HTC U12 αλλά και η νέα συμφωνία που έκλεισε με τη Google για τα Pixel phones.

Διαβάστε επίσης: Xiaomi Redmi Note 5 – Έρχεται με android 8.1 και αναβαθμισμένη κάμερα

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Hardware geek, Xiaomi fan και γενικώς tech fanboy. Επίσης που και που θα με δείτε να "χάνομαι" στον κόσμο των multiplayer videogames.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com