Με νέο S-Mode θα εμπλουτιστούν τα Windows 10 το 2019 ανέφερε η Microsoft!

Μοίρασε την γνώση...

Τα Windows 10S είναι μία ειδική ελαφριά έκδοση των Windows 10, για να μπορεί να τρέχει άνετα σε συσκευές της όπως το Surface. Σήμερα μάθαμε από έμπιστο άτομο ότι η εταιρεία ετοιμάζει μία νέα έκδοση του S.

Η επιβεβαίωση, έρχεται μέσω του Joe Belfiore, που το ανακοίνωσε μέσω του Twitter. Το νέο αυτό S Mode, ουσιαστικά θ’ αναγκάσει τα Windows 10 να τρέχουν μόνο εφαρμογές που θα βρείτε μέσα στο Microsoft Store, ενώ θα τρέχει όπως τα κανονικά Windows 10 S. Το ειδικό αυτό Mode προορίζεται για τα Windows 10 Home, Enterprise και Pro.


Διαβάστε επίσης: Amazfit 2 – Έρχεται και πληρώνει για εσάς!

Η Microsoft θα πρέπει πάντως να προσέχει πως θα το διαθέσει και σε ποιες συσκευές και εάν θα το έχουν ενεργοποιημένο εξ αρχής. Αν αφήσει την επιλογή στον κατασκευαστή της συσκευής, μπορεί στο τέλος να μην υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα από την εταιρεία, με αποτέλεσμα να υπάρξει γκρίνια από τον τελικό καταναλωτή. Μένει να ξεκαθαριστεί με την διάθεση της λειτουργίας.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com