Νέο Notebook από την Xiaomi μόλις πήρε πιστοποίηση 3C

Μοίρασε την γνώση...

Έχουμε πει και άλλες φορές ότι η Xiaomi δραστηριοποιείτε σε πάρα πολλούς τομείς και σε συνεργασία και με άλλες εταιρείες, κατασκευάζει ότι μπορεί να φανταστείτε. Ένα από τα πολύ καλά δημιουργήματά της είναι τα Mi Notebook Pro και Mi Notebook Air, που τα είδαμε για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2016. Πριν από λίγο ανακαλύψαμε ότι ένα νέο Notebook της Xiaomi ετοιμάζετε να μας παρουσιαστεί από την εταιρεία.

Geekbuying WW

Τα Notebook που έχει κατασκευάσει η Xiaomi, τα Notebook Pro και Air, είναι δύο σειρές φορητών υπολογιστών, η οποία περιλαμβάνει τα μεγάθη 13,3 και 12,5.

Διαφήμιση

Στην παρουσίαση του MIX 2, τον Σεπτεμβρίου του 2017, η Xiaomi μας παρουσίασε τη σειρά Pro. Απ’ ότι φαίνεται και πριν καν κλείσει εξάμηνο, η Xiaomi ετοιμάζετε να μας παρουσιάσει νέο φορητό υπολογιστή χωρίς να έχουμε πάρει χαμπάρι τίποτα….σχεδόν!

Google news

Σήμερα, 14 Μαρτίου, ένα μοντέλο φορητού υπολογιστή με την κωδική ονομασία 171502-xx πέρασε από το Κέντρο Εθνικής Πιστοποίησης Ποιότητας 3C, κατασκευασμένο από την εταιρεία Tian. Εάν δεν το ξέρατε, η εταιρεία Tian ανήκει στην Xiaomi, με πιστοποίηση της 7ης Μαρτίου 2018.

Gshopper Many GEOs Banggood WW

Από το διάγραμμα βλέπουμε ότι οι νέο Mi Notebook φέρει προδιαγραφές τροφοδοτικού 19.5V / 9.23A, με ισχύ μέχρι 179.9W, ενώ η κωδική ονομασία ADC180TM, υποδηλώνει ότι πρόκειται για ένα υψηλής απόδοσης φορητό υπολογιστή.

Διαβάστε επίσης: Προσφορές και κουπόνια από το Banggood μόνο για τους αναγνώστες του iTechNews.gr (13/03 Updated)

Προς το παρόν, δεν είναι ακόμη σαφές ποιες είναι οι λεπτομερείς προδιαγραφές αυτού του notebook. Σύμφωνα με την ημερομηνία της πιστοποίησης, αυτό το notebook αναμένεται να κυκλοφορήσει κατά το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram