Τελικά η Nvidia δε θα παρουσιάσει νέα κάρτα γραφικών στο GTC

Μοίρασε την γνώση...

Φαίνεται πως τα ρεπορτάζ που έκαναν λόγο για την ανακοίνωση ή και παρουσίαση νέων καρτών γραφικών στο Graphics Technology Conference (ή το Game Developers Conference) της Nvidia δεν θα επαληθευτούν.

Geekbuying WW

Πριν μερικές ημέρες γράφαμε πως στο ετήσιο συνέδριό της, GTC, η Nvidia αναμένεται να παρουσιάσει μία νέα GeForce GTX για την αγορά του gaming βασισμένη στην αρχιτεκτονική “Ampere.”

Διαφήμιση

Φαίνεται πως οι συγκεκριμένες πληροφορίες τελικά δεν είχαν υπόσταση, αφού στελέχη της αγοράς δεν επιβεβαιώνουν πως έχουν λάβει σχετική ενημέρωση από την Nvidia, οπότε, μάλλον δεν αναμένονται ανακοινώσεις το προσεχές διάστημα.

Google news

Αντίθετα, η φημολογία για ανακοίνωση νέων προϊόντων εντός του καλοκαιριού είναι πιο ρεαλιστική. Σε αυτά τα σενάρια γίνεται λόγος για χρήση της αρχιτεκτονικής Volta στην επόμενη γενιά των GeForce, ενώ η αρχιτεκτονική Ampere θα αντικαταστήσει τα επαγγελματικά προϊόντα που υλοποιούνται από την αρχιτεκτονική Volta.

Atlas VPN Cafago WW

Μπερδευτήκατε; Λογικό, αφού οι προηγούμενες πληροφορίες υποστήριζαν ακριβώς το αντίθετο…

Διαβάστε επίσης: Xiaomi Redmi Note 5 Pro – Αποκτήστε το δωρεάν μέσω giveaway!

Θυμίζουμε πως πριν μερικές ημέρες είχε αποκαλυφθεί πως η εταιρεία ετοιμάζει ένα νέο προϊόν με την κωδική ονομασία “Turing” που θα απευθύνεται στην αγορά του mining.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Via


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram