Το τρίτο τρίμηνο του 2018 η τελική διάθεση του Android P.

Μοίρασε την γνώση...

Το τρίτο τρίμηνο του 2018 αναμένεται η διάθεση της επίσημης κυκλοφορίας του Android P, σύμφωνα με χρονοδιάγραμμα που δημοσίευσε η Google.

Ανκαι δεν μεσολάβησε και ιδιαίτερα μεγάλο χρονικό διάστημα από την διάθεση της πρώτης Developer preview έχουμε τα πρώτα δείγματα της χρονικής πορείας-ανάπτυξης όπου θα ακολουθήσει η νέα έκδοση μέχρι την τελική επίσημη κυκλοφορία.


Περισσότερα για το Android P:
Android P: H πρώτη developer preview κατέφθασε!

Να σημειωθεί ότι η ανάπτυξη του Android P βρίσκεται ακόμη σε πολύ αρχικά στάδια, οπότε όσοι το σκέφτεστε για δοκιμή καλό θα είναι να είστε ιδιαίτερα προετοιμασμένοι για διάφορα bugs, είτε προβλήματα όπου μπορεί να αντιμετωπίσετε.


Διαβάστε επίσης: Xiaomi Redmi Note 5 – Καινούργιο πόστερ κυκλοφόρησε σήμερα, ενώ σας βρήκαμε νέο δείγμα από την κάμερα

Συνολικά θα διατεθούν 5 δοκιμαστικές εκδόσεις, με διαθέσιμη αυτή τη στιγμή να είναι η Developer Preview 1 με την πιο σταθερή έκδοση Beta να την ακολουθεί αρχές προς μέσα Μαΐου.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Hardware geek, Xiaomi fan και γενικώς tech fanboy. Επίσης που και που θα με δείτε να "χάνομαι" στον κόσμο των multiplayer videogames.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com