Xiaomi Mi Band 3 – Έρχεται είπε ο Huang Wuang, CEO της Huami.

Μοίρασε την γνώση...

Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο μήνα άλλη μία φορά έχουμε ακούσει από την εταιρεία, την Huami, ότι κάτι θα μας πει και λέγαμε ότι μπορεί να είναι για το Mi Band 3. Μάλιστα είχε ειπωθεί τότε στο επίσημο κανάλι της Huami στο Weibo, ότι θα μας ανακοίνωνε κάτι σημαντικό. Τώρα έρχεται ο CEO της εταιρείας και λέει…το Xiaomi Mi Band 3 έρχεται.

Geekbuying WW

Μπορεί να μην το είχατε ακούσει, αλλά η Huami Technology έχει εισαχθεί επίσημα στο Χρηματιστήριο Αξιών της Νέας Υόρκης των Ηνωμένων Πολιτειών από τις 8 Φεβρουαρίου 2018.

Διαφήμιση

Για την επιτυχία αυτή είχε δηλώσει τότε ο Lei Ιούνιο, ότι το καταφέρει η Xiaomi και η Κινέζικη τεχνολογία να μπει μέσα στην Αμερικάνικη αγορά, είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία. Είχε αναφέρει φυσικά ότι όλο αυτό έγινε χάρις τον Huang Wang, CEO και ιδρυτής της Xiaomi Technologies. Η επιτυχία ήρθε μέσω των wearable που έχει φτιάξει η εταιρεία, την ζυγαριά αλλά και άλλων εξαιρετικών προϊόντων.

Google news

Σύμφωνα και με τις μετρήσεις της IDC, τα wearable της Xiaomi κατέλαβαν την πρώτη θέση το πρώτο τρίμηνο του 2017, μία θέση ρεκόρ, αφού καμία κινέζικη εταιρεία δεν το είχε καταφέρει αυτό μέχρι εκείνη την στιγμή. Σήμερα, η Huami Technology πραγματοποίησε την πρώτη διάσκεψη μετά την εισαγωγή στο Αμερικάνικο Χρηματιστήριο. Ο Χουάνγκ Γουάν, CEO της HuaMi Technology, δήλωσε ότι η εισαγωγή της HuaMi Technology θα βοηθήσει στην παγκοσμιοποίηση της. Μπορεί να στο μέλλον να υπάρξουν μερικές συγχωνεύσεις και εξαγορές στο εξωτερικό, αλλά όλα αυτά θα γίνουν για να βοηθηθεί ακόμα περισσότερο η εταιρεία. Το άλλο που ανακοίνωσε είναι ότι να περιμένετε φέτος το Mi Band 3!

Govee Many GEOs Geekmaxi Many GEOs

Ο Huang Wang δήλωσε ότι η Xiaomi είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος της Huami και σκοπεύει να κάνει καλή χρήση της πλατφόρμας και των πόρων της Xiaomi. Φέτος, σίγουρα να περιμένετε ένα Mi Band 3. Το προϊόν αυτό θα βγει χάρις την στενή συνεργασία που υπάρχει με την εταιρεία, όπως και άλλα προϊόντα που αναμένεται να βγούνε.

Διαβάστε επίσης: Elephone P8 MAX – Αποκτήστε το με ασφάλεια τελωνείου και λιγότερο από 90€ από το Coolicool!

Αυτό που ξέρουμε μέχρι στιγμής είναι ότι το Mi Band 3 έχει περάσει τον έλεγχο ταυτότητας Bluetooth και υποστηρίζει Bluetooth 4.2 . Σύμφωνα με τα όσα ξέρουμε και υποθέτουμε μαζί, το Mi Band 3 αναμένεται να είναι με οθόνη OLED, με τα ήδη γνωστά χαρακτηριστικά που έχει, ενώ περιμένουμε να δούμε και τι άλλο θα προστεθεί από την εταιρεία.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram