Αγοράστε ότι θέλετε από την Xiaomi με 0.01 γουάν !!!!!

Μοίρασε την γνώση...

Θα με ρωτήσετε αμέσως πότε, που πως!? Ε λοιπόν εάν κοιτάζατε σήμερα το πρωί το κατάστημα της Xiaomi, θα βλέπατε ότι τα περισσότερα προϊόντα της είχαν τιμή 0.01¥!!! Φυσικά αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο!

Πράγματι πριν λίγη ώρα εάν κοιτούσατε το Xiaomi Mall, θα βλέπατε πάρα πολλά προϊόντα σε αυτή την τιμή! Δεν με πιστεύεται!? Για δείτε….


Αποτέλεσμα αυτού πάρα πολλοί φυσικά το εκμεταλλεύτηκαν και έκαναν αγορές. Απ ότι μάθαμε τουλάχιστον 40 λογαριασμοί προέβηκαν σε αγορές, εκμεταλλευόμενοι το 0.01¥ Bug! Από τις εικόνες όπως βλέπετε, μιλάμε για ηλεκτρικές μηχανές, βιντεοκάμερες, εκτυπωτές φωτογραφιών και άλλα πολλά προϊόντα.

Βέβαια όλα αυτά κράτησαν μόλις 2 λεπτά απ’ ότι μάθαμε, οπότε όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε! Πάντως όσοι κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν, αγόρασαν συσκευές αξίας 599 γιουάν, με μόλις 0,01 γιουάν ή 0.0013€!


 

 

Επί του παρόντος, δεν έχει υπάρξει κάποια δήλωση από την Xiaomi σχετικά με το όλο θέμα και εάν οι τυχεροί θα πάρουν τα προϊόντα που αγόρασαν σε τιμή “χώμα”! Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com